Ajutor - fizioterapie sambata!...

•  
    • 528 mesaje
    6 Iun 2006, 16:55
    0 0
    Dragelor,

Va rog mult, spuneti-mi daca stiti vreun centru unde sa faca fizioterapie sambata (in Bucuresti).
    Desi inca n-am 30 de ani, ma tot chinui de cateva luni cu o sciatica nenorocita, care ma enerveaza din ce in ce mai rau. In timpul saptamanii nu prea pot merge nicaieri, pentru ca lucrez de la 9 la 19 si nu prea e rost de invoiri, iar concediu medical ar fi dezastruos (sunt in perioada de proba...). Sunt f speriata sa nu fac vreo criza grava tocmai acum

Va multumesc mult!
  •  
    • 11 mesaje
    6 Iun 2006, 18:15
    0 0
    Incearca la romar,au program si sambata, aici( www.romar.ro )gasesti programul si centrele de tratament.

Sanatate!
  •  
    • 528 mesaje
    6 Iun 2006, 18:35
    0 0
    merci eva
  •  
    • 528 mesaje
    7 Iun 2006, 12:59
    0 0
    astept si alte sugesti, please...
    multumesc
  •  
    • 17 mesaje
    7 Iun 2006, 16:59
    0 0
    am sa caut eu telefonul unei asistente care vine acasa si face cu tine, dar stiam ca plecase prin Dubai!
    am o gramada de fiare prin mine (urmare a mancarimilor in fund pe care le-am avut), si la un moment dat aveam nevoie de asa ceva, asa ca stiu ce spun.
    1.poti sa te duci la Spitalul Municipal (de la Eroilor) si sus la etj 7 este un cabinet de refacere..unde cei operati acolo fac recuperare...te intelegi cu doctorul ortoped si face cu tine!
    2. la spitalul Bagdasar la etaj 8 este tot etajul cu recuperare..poti sa te duci acolo si vb cu asistentele de acolo..ori faci acolo ori le spui pe fata si vin ele la tine acasa contra cost.
    bafta!
  •  
    • 162 mesaje
    7 Iun 2006, 23:08
    0 0
    Buna...slabe sanse sa faci ceva la fizioterapie intr-o zi..ai coxalul dislocat...si un fuzioterapeut nu ti-l reaseaza la loc...de asta nervul este pensat intre vertebre.......ai o inflamatie copilut. Multa sanatate....scrie-mi aici...si te ajut.
  •  
    • 93 mesaje
    7 Iun 2006, 23:16
    0 0
    am si eu o intrebare pt voi: ce se recomanda la fizioterapie pt o persoana care a facut operatie de hernie de disc L4-L5 acum o luna? sau mai bine spus ce anume sa nu i se faca...Va rog mult de tot!1Multumesc!!