Ce sfat imi dati?
-
0 0Se apropie examenul de bacalaureat si am o foarte mare problema.Sunt mai mult decat stresata,nu ma pot concentra la nimic.Sunt constienta de faptul ca nimic din ce mi-ar pica la examen nu m-ar pune in dificultate,in schimb numai ideea de examen ma face sa tremur si asta e foarte naspa pt simplul fapt ca as avea foarte mari sanse sa clachez astfel si sincer nu vreau asta.Ce pastile antistres sau ceva asemanator imi recomandati,sau macar niste ceaiuri ca simt ca nu mai suport.Va multumesc anticipat.
-
Buna, draga mea. Inteleg perfect ce spui, si eu sunt foarte emotiva. Eu inainte de examenul oral de licenta am facut un atac de panica de toata frumusetea, ca apoi sa-mi dau seama ca a fost foarte simplu si nici nu merita sa-mi bat capul. Eu zic sa stai linistita, mai ales ca spui ca esti foarte sigura pe tine, n-ai de ce sa te temi. Curaj!
Am avut o colega in facultate care era foarte foarte emotiva si in pragul examenelor aproape claca, exact asa cum spui tu ca te simti. Pe ea a ajutat-o foarte mult "tinctura de valeriana". Se gaseste la plafar. Incearca sa nu te "sedezi" cu medicamente. Daca vrei totusi sa te linistesti, incearca ceaiuri si tincturi naturale, ca pe cea pe care ti-am recomandat-o.
Mult succes si capul sus ca trece si asta! -
Codrys, bea ceai de tei te va ajuta sa te linistesti. Incearca sa te echilibrezi, pt ca este un examen important si ar fi pacat sa nu fi multumita de rezultat. Totul depinde doar de tine. Si eu inainte de licenta incepusem sa ma stresez la fel ca si tine, dar au fost cateva persoane in jurul meu care m-au readus la realitate, din fericire. Multa bafta si mult noroc!
-
Codrys, in primul rand pregateste-te psihologic pentru asta, daca zici ca e asa mare chinu'. stim cu toate bataile inimii, gandurile, nedormitu' din ajunu' bac-ului de nerabdare sa il dam odata!
etc. ... ei bine, oricat mereu ne baga pe gat societatea ca anumite lucruri TREBUIE facute, ca daca nu tragedie, lucrurile n-o sa stea niciodata in tipare fixe. profii mereu bombardeaza elevii si ii doresc, de fapt, sa ajunga la super performante; iarasi, ca daca nu, e bai rau de tot! ei bine, realitatea e alta: legile-s incalcate, temele nefacute, notele se pot da cu lejeritate, lumea trece de bac, bai-u' nu e mare. doar AMENINTARILE dinainte, FRICA dinainte. ei bine, uita-te la ce va fi dupa. vizualizeaza-te DUPA eveniment. calmeaza-te...
concentreaza-te pe retinutu' de informatii, dar NU LUA ATAT DE IN SERIOS TOTUL, PRECUM ITI ZIC PROFII! asta retine. ca nu e baiu' asa mare. ei bine, ia lecitina sau mananca multe nuci. mierea este foarte buna, iarasi. fa si putina gimnastica dimineata. io asa faceam si n-am avut nici un stress.
hai, succes! nu e chiar asa greu, sa stii!
-
Mama ce de incurajari,nici nu mai stiu ce sa zic.Ceai de tei beau pe putin 2litri pe zi,de mancat mananc sanatos,sport fac,de invatat invat,dar ale naibii emotii tot acolo sunt.Dar vb aia nu e dracul asa negru,cred ca pana la urma o sa le arat eu lor de ce sunt in stare,binenteles cred ca voi apela si la ceva extraverale,dar nu prea multe ca or sa creada profii k m-am drogat.Va multumesc frumos pt sfaturi,chiar nu aveam la cine apela,prietenele majoritatea sunt in aceeasi situatie,parintii imi zic ca o sa fie bine,asa ca traiasca cel ce a da nastere acestui forum.Pupici la toti cei ce isi rapesc putin din timpul lor pt ai ajuta pe cei ''nevolnici''.