amorteala
-
0 0sal'tare fetelor!!!
am si eu o problema si cu greu m-am hotarat sa scriu ptr ca am senzatia ca este o chestie destul de grava si am amanat pe cat de mult posibil sa aflu un deznodamant. Oricum daca a mai patit cineva asa ceva sau daca aveti habar ce ar putea fi, va rog sa ma lamuriti si pe mine ptr ca traiesc cu frica in san...
Pe scurt: imi amortesc mainile si picioarele ceva de speriat. chiar fara sa stau intr-o pozitie incomoda, pur si simplu stau normal la masa sau in pat si simt ca imi amortesc. noaptea este si mai rau ptr ca eu dorm pe burta si cu mainile sub mine si ma scol de durere, si vreau sa zic ca trece destul de mult timp pana imi revin. scutur din ele, ca sa imi treaca mai repede. are cineva idee ce poate fi asta??
Tin sa precizez ca sunt fumatoare...poate ca e un semn de arterita???
Va pup si multumesc anticipat pentru raspunsuri -
sigur este o problema de haioasa circulatie periferica, cauzata de fumat, dar si de alte probleme care probabil exista.
este necesara o cura de detoxifiere, sigur ca minunat ar fi sa renunti la fumat, dar asta este mai dificil; de asemenea, folosirea unui produs care sa ajute circulatia ar fi benefic. Din ce localitate esti? Pot sa-ti recomand o cura cu produse naturale care sa ajute atit la detoxifiere cit si la circulatie. Cauta-ma pe locweb@flash.ro -
mergi neaparat si fa-ti analize la sange(calcemia).am facut de 2 ori crize de spasmofilie (se manifesta prin amortire si mult mai grav) cu toate ca am calcemia intre 8 si 8,90(aproape de limita inferioara).ultima am facut-o de curand si a fost destul de rau.fa-ti cat mai multe investigatii.sanatate multa.
-
multumesc frumos fetelor ptr raspunsuri.
insa nu prea am inteles eu prea bine: o fi de la circulatia periferica, o fi de la lipsa de calciu, si magneziu, o fi pe fond nervos...
oricum o chestie am inteles-o sigur: trebuie sa ma duc la medic. credeti ca e bine sa ma duc direct la un neurolog??si ala sa ma trimita sa fac analize???