ajutor! am ramas insarcinata
-
20 Ian 2003, 19:010 0...desi dupa contactul sexual am luat "postinor" asa cum scrie la carte.
va rog mult sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva inainte de a ajunge pe masa de operatie!
am inteles ca exista un preparat pe baza de progesteron care ar putea fi eficient.puteti sa ma ajutati?
am facut de dimineata un test de sarcina si a iesit pozitiv, dupa o intarziere de 1-2 zile a menstruatiei.
alte simptome nu am, stateam linistita ca am luat pilula de a doua zi, si cand colo.... -
21 Ian 2003, 04:04Iti trimit acum un mesaj privat. Te rog sa imi spui daca l-ai primit.
Olivia -
21 Ian 2003, 15:08de ce te gandesti repede la "...operatie..."?
chiar vrei sa omori un copilas.
gandeste-te bine ca e sange din sangele tau si tot trebuie sa faci o data un bebe. de ce nu ar fi acum daca tot s-a intamplat inseamna ca este un semn.
hai gandeste-te bine.
by by -
21 Ian 2003, 15:23Mihaela, cred ca mai de graba te rezolva un medic. poate nici nu esti insarcinata. Testele mai dau gres - cunosc un caz adevarat. Cat despre omorat sau nu...e treaba ta. Adevarul este ca depinde de varsta pe care o ai. Esti casatorita? E greu din multe puncte de vedere sa ai un copil. Mai ales d.p.d.v. financiar. Eu o inteleg. Poate un medic stie mai bine decat noi.