lamaia pentru indesirea parului??

•  
    • 146 mesaje
    3 Iun 2006, 22:10
    0 0
    A auzit cineva de asa ceva?Cunosc pe cineva care avea parul rar si ii cadea si cica de la frectionari cu zeama e lamaie are acum un par superb.Voi ce ziceti??
  •  
    • 432 mesaje
    4 Iun 2006, 09:32
    0 0
    Cauta subiectul "parul meu". E acolo o reteta de masca de par pe care am incercat-o si e buna contra caderii parului. Are si efecte cosmetice. Contine lamaie.
    Eu cred ca e buna. Gandeste-te la reteta bunicii: clatirea parului cu otet...
  •  
    • 43 mesaje
    7 Iun 2006, 02:59
    0 0
    Nu exista asa ceva!!!Parul,poate cadea din foarte multe motive,unele,absolut normale...dar de indesit...sa fim seriosi!Toti visam dar sa nu ne imbatam cu apa!Singurul lucru pe care-l poti face e sa-ti ingrijesti,ameliorezi starea de sanatate a podoabei capilare.Folosirea si schimbarea tuturor produselor,doar pentru ca "ai auzit ca..."sau ai vazut in anunturile publicitare,iti va distruge echilibrul ,ph-ul natural,facindu-te sa pierzi si parul pe care-l ai!
    Spalarea zilnica a parului si limpezirea cu apa cu otet e sfinta pentru sanatatea parului!ceaiul de urzica folosit atit intern cit si la limpezitul parului,de asemenea face minuni...Mie,imi cade parul periodic,intr-o cantitate ,de speriat...dupa care,constat ca imi creste"puf"-ca la boboci!E normal si chiar recomandat sa cada parul deoarece se regenereaza...Am vazut femei carora li se vedea....chelia;in cazul acesta e o boala...si sunt atitea...dar,ca remediu si ca prevenire naturala tot urzica e "sfinta!"Faceti o cura macar pe perioada primaverii si veti simti efectul...Asadar,calitatea firului de par poate fi inbunatatita(nu schimbata!)dar par indesit...sa fim realisti!
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Iun 2006, 11:16
    0 0
    categoric, NU

ca ingredient, alaturi de altele, intr-o masca pentru par gras, cu siguranta ca e OK.

dar lamaie, pur si simplu, NU

in primul rand pentru ca e astringenta si foarte degresanta, ceea ce n-ar face altceva decat sa slabeasca radacina firului de par si sa stimuleze secretia de sebum.

din contra, solutiile care stimuleaza cresterea/indesirea parului trebuie sa stimuleze circulatia sanguina la nivelul scalpului si sa fie si nutritive.
  •  
    • 3548 mesaje
    7 Iun 2006, 13:22
    0 0
    ba e foarte buna lamaia. lamaia sau otetu', turnat intr-un lighean cu apa si apoi clatit, dupa ce te-ai spalat pe par, face paru' mai stralucitor, mai matasos si IL CLATESTE BINE. astfel incat previne si aparitia matretii, in cazu' in care asta e datorata exigentei clatirii.

pe de alta parte, acuma, sa iti faci paru' mai viguros nu prea e posibil. adica aia e structura ta. poti face altceva, insa: sa ai grija atunci cand te vopsesti ce produse alegi, eventual sa NU il oxigenezi, sa il tunzi la varfuri regulat, pentru a se regenera, oricat de sanatos ar fi. daca vrei un tratament pentru par: henna ii face foarte bine. il hraneste nemaipomenit. si cauta chestii despre masti de par, in functie de tipul tau de par.

chestie de igiena, ingrijire.
  •  
    • 1 mesaje
    7 Iun 2006, 13:42
    0 0
    Sunt de acord! Iti recomand o masca foarte buna pe care eu una, am incercat-o si o recomand tuturor prietenelor mele.
    O data pe luna macar, incearca sa faci un amestec de galbenus de ou, ulei de ricin, miere de albine si cateva picaturi de zeama de lamaie.
    Pe mine m-a ajutat, parul si-a recapatat stralucirea, iar de cazut...ce sa zic, e normal sa cada in medie cam 80 de fire de par la fiecare spalare. Bineinteles ca mai conteaza si tipul de alimentatie, pt ca problema poate fi din interior.
  •  
    • 270 mesaje
    18 Iun 2006, 17:29
    0 0
    si eu fac la fel ca tine...doar ca pun si ulei de masline...acum mi-am luat si lotiunea de la gerovital cu petrol..sa vad ce "minuni" face
  •  
    • 506 mesaje
    20 Iun 2006, 00:19
    1 0
    este foarte buna lotiunea de la gerovital cu gaz si ulei de ricin,vitaminele a si e...eu o folosesc si se vede diferenta...