Pt gravidutze si nu numai (VI)

•  
    • 143 mesaje
    2 Iun 2006, 04:48
    0 0
    Salut,
    Revin si eu dupa multa vreme. M-am gandit sa aduc cu mine si un nou topic pt burtici, cu toate ca eu nu mai sunt de aproape 3 luni gravidutza.
    Angelika si Rorox, va multumesc ca v-ati gandit la mine. Regret ca nu am mai dat pe aici. Am postat de cateva ori la un moment dat si m-am simtit nitel stinghera.
    Noi suntem bine, Luca a crescut, a scapat si de colici, gangureste si zambeste toata ziua. Cel mai mult imi place cand se uita gales la mine. Face asta mai ales cand eu il cert fiindca se joaca cu tzitzi in loc sa manance. Este un bandit desi are abia 3 luni.
    Eu sunt bine, mai am 2 kg de dat jos. Stau frumuselele de ele in zona burtii, unde se arata ca un "dragalas" colacel. Cu clima montrealeza pe timp de vara sigur am sa scap rapid si de astea doua kile. De o saptamana este foarte cald si umed, am impresia ca sunt intr-o sauna. Spre deosebire de mine, Luca suporta bine umiditatea din aer. Cam astea ar fi noutatile despre noi. Va pup si va urez numai bine!
  •  
    • 865 mesaje
    2 Iun 2006, 08:01
    0 0
    Buna Magda si bine ai revenit printre noi! De cand tot ne intrebam ce faci oare de nu ne mai dai nici o veste!
    E bine ca acum ne-ai adus numai vesti bune.Intr-adevar, ce a mai trecut timpul. Pai, puiul tau e destul de mare acum. Trebuie sa fie tare dragalas.
    Cum ai reusit sa scapi asa repede de Kg acumulate in cursul sarcinii? Mie mi-e groaza cand ma gandesc...Am o verisoara care a nascut anul trecut in martie si i-au ramas destul de multe kg in plus......Ai tinut vreo cura, ai mancat ceva anume?
    Asteptam sa ne mai scrii.
    Pupici tuturor.
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Iun 2006, 08:34
    0 0
    Ooooooooooooooooo! Ce lume noua pe forum! Mey, Magda, ne dai dureri de cap, ca te-am pierdut , unde ai umblat atata vreme? Eu aveam atatea sa te intreb despre copilas si tu ... Ma bucur din suflet ca tu si Luca sunteti bine, pe ce data s-a nascut puiu' tau? Oricum stiu ca sunteti mai mari ca noi . Cum a fost la vaccinul de doua luni? A facut febra? A fost agitat? Mie mi-e groaza .
    Vio, asa eram si eu, cu burta mare, cu picioarele umflate, si Edi al meu care nu dadea nici un semn, cum ca ar vrea sa vina pe lume. Si era agitat, si-mi dadea niste suturi de mi se oprea respiratia, ca saracul de el nu mai avea loc de zbenguiala . Dar lasa ca in curand o sa o ti si tu pe Alexandra (asa a ramas?) in brate .

Va pupicesc.
  •  
    • 865 mesaje
    2 Iun 2006, 09:00
    0 0
    Esti o draguta Roxi. Mersi pentru incurajari. Da, asa a ramas numele pana la urma, Alexandra. M-am obisnuit cu el si chiar imi place. Nu imi mai pare rau dupa celalalt nume, Andreea, pe care l-am vrut initial.
  •  
    • 1272 mesaje
    2 Iun 2006, 09:17
    0 0
    magda, super ca ai revenit

sa stii ca ti-am simtit lipsa!

ma bucur ca esti bine si bebicul tau la

fel!

esti fericita ca ai scapat de grija

sarcinii, acum ai alte griji!

te lasa puiutul sa dormi? poti sa-ti

faci treburile gospodaresti?

te intreb pt ca eu ma gandesc de pe

acum, ce ma va astepta oare!

multa sanatate tuturor
  •  
    • 1272 mesaje
    2 Iun 2006, 09:27
    0 0
    fetelor voua va coborat burta inainte de nastere?

am citit in internet ca ar trebui sa coboare, dar nimic,in sapt 37 ?!!
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Iun 2006, 09:36
    0 0
    Angelika, mie mi-a coborat cam cu vreo sapt ininte de termenul dat de dr. Dar poate sa coboare si mai repede.
  •  
    • 1946 mesaje
    2 Iun 2006, 09:48
    0 0
    buna dimineata! bine ai revenit magda, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos. imi place f tare numele lui. acelasi nume alesesem si eu in cazul in care as fi avut baietel.
    chiar asa, cum ai reusit sa dai jos atat de repede? cate kg ai luat in timpul sarcinii?
    fetelor timpul trece si eu ma gandesc tot mai tare ca nu ma voi descurca dupa ce nasc. ma streseaza ingrozitor baia, colicii, operatia, tot, tot, tot.
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Iun 2006, 10:04
    1 0
    Cecy, te rog nu o stresa pe micuta ta Vanessa! Ce vina are biata fetita? Calmeaza-te! Edi a avut probleme cu colicii cateva zile, pana am gasit care dintre medicamente facea bine. I-am dat "Apa contra colicilor" si e f bine copilasul meu. Operatia trece mai repede decat te gandesti. Eu aveam in salon inca doua fete operate cu doua zile mai repede decat mine si ele ma tot incurajau spunandu-mi ca in fiecare zi va fi tot mai bine, si sa sti ca aveau dreptate, asa ca ... hai, fruntea sus ! Iar baita, cum iti spuneam, bebe nu-i din sticla sa se sparga la orice atingere . O sa fie bine!!!! Vei vedea! Si fa bine si nu o mai stresa pe Vanessa, daaaaaaaa?????

Te pup.
  •  
    • 1946 mesaje
    2 Iun 2006, 10:08
    0 0
    of doamne, bine ca mai exista si oameni ca tine! iti multumesc rorox pt incurajari. te pup si eu
  •  
    • 865 mesaje
    2 Iun 2006, 10:13
    0 0
    Angelika,
    mie a inceput sa imi coboare burta de vreo saptamana. (deci din sapt. 36) Eu zic sa nu iti faci griji. Mai este timp.
    Am o intrebare:cate persoane asista la nastere si cam cat se da la fiecare? Moasei trebuie sa ii dam neaparat sapun si prosop, nu?
  •  
    • 865 mesaje
    2 Iun 2006, 10:19
    0 0
    Angelika, puiul tau este agitat ca la mine e tare agitat in ultima vreme si toata lumea imi spune ca probabil se grabeste sa iasa. Asa o fi? Fetelor care ati nascut, puii vostri erau mai agitati inainte de a se naste?
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Iun 2006, 10:22
    0 0
    Vio, Edi era intr-o agitatie permanenta in ultima luna, si tot a ramas in burtica o saptamana peste termen si atunci a iesit ca l-a scos nenea dr cu forta . Asa ca nu-i o regula general valabila.
  •  
    • 865 mesaje
    2 Iun 2006, 10:26
    0 0
    Mersi pt raspuns. Oricum, daca ar fi sa nasc acum nu e nici o problema, nu? Sunt in sapt 37. Ma gandesc ca puiul meu este de la inceputul lunii a saptea dornic sa cunoasca lumea.......
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Iun 2006, 10:33
    0 0
    Buna fetelor, iaca si eu cu voi!Casa mea e rasturnata de al meu pitic dar nu pot sa nu va salut!Mie mi-a coborat putin burta prin sapt.38-39 dar la spital efectiv am vazut coborarea, mai degraba chiar cand am nascut, m-a si apasat pe burta sa iasa bebe.
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Iun 2006, 10:45
    0 0
    Ca sa va zic asa din experienta, eu nu am dormit..dupa nastere in primele luni..mai deloc, al meu bebe papa din 2 in 2 h, apoi trebuia sa ma mulg cu pompita ca aveam mult lapte, cand terminam mai dura putin si de la capat..asa ca sa va odihniti acum ca dupa...e mai greu.
  •  
    • 4487 mesaje
    2 Iun 2006, 10:58
    0 0
    Fetelor, ce mai faceti??? Sunt si eu bucuroasa ca mi-au iesit planurile, nu toate, dar este bine si asa.

Eu am nascut acum 7 ani si mi-am pus, la vremea respectiva, si eu o gramada de intrebari. Iar in ziua cand am nascut s-au dus toate intrebarile. De coborat burta, a coborat cam cu o saptamana sau cateva zile inainte. Si inainte de a naste, am zbierat, am tipat si....dupa 4 ore s-a nascut fii-mea(Ada). Avea 4.700kg, m-a taiat doctorul si am avut 6 copci si in tot timpul cat a durat sa se nasca fii-mea ma uitam la ceas, cand iese odata de acolo.. Eram pe masa si tot ma uitam la ceas, printre tipete. Moasa a trebuit sa se lase pe mine cu toata greutatea ca sa iasa fii-mea, ca era maaaare. La moasa eu nu am dat nimic, cum nici doctorului nu i-am dat nici un ban.
    Iar dupa ce am venit acasa cu fii-mea, totul a decurs ok, cam din toate punctele de vedere. Nu a avut colici, in timpul noptii nu se trezea decat o data, la baita totul a fost ok. Sotul meu ii facea baita. Cam asta a fost la mine. Dar eu va doresc ca si la voi sa fie tot asa. Sa nu aveti probleme si nici colici, si nici sa nu va treziti de 3 ori pe noapte. Ma refer si la voi si la bebicii vostrii. Sa fie sanatosi, ca asta este cel mai important. Pupici la toate mamicile si la toti bebicii vostrii, care sau nascut si care urmeaza sa se nasca.
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Iun 2006, 11:06
    0 0
    Buna, sunt ..eu...stii tu..cine, asa am trecut si eu.David a avut 4100g si am tras..cu epiziotomia si hemoroizii de numa' da a trecut si nu regret ca am nascut natural.
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Iun 2006, 11:09
    0 0
    Eu la moasa am dat 200.000 lei, acu' 2 ani asa era tarifu.A fost super, m-a ajutat mult.la pediatru 500.000, epidurala 50 eu, medic 100.
  •  
    • 1022 mesaje
    2 Iun 2006, 11:22
    0 0
    Vio, fetele se nasc cam pe la 38 sapt. iar baietii 40 sau chiar depasesc, nu e o regula dar de obicei...