Ecografie!! unde?????
-
0 0fetelor!!
spuneti mi si mie unde se fac in bucuresti Ecografii mamare...doctorita m-a trimis la Fundeni dar mi'e greu sa ajung pana acolo...
daca stiti sa mi spuneti si mie in alta parte, de ex la Coletina se fac? si preturi estimative.......
merci mult de tot... -
mamografii, poti face la institutii de oncologie.
acestea pun la dispozitie femeilor pentru a depista sau evita vancerul mamar.
eu am o adresa in calea victoriei:
Adresa:
Liga Română de Cancer
Calea Victoriei Nr. 1-5, Sc. B, Ap. 72
Telefon:
+402-1-314.69.23
Fax:
+402-1-314.69.33
Email:
office@romaniancancerleague.org
Web:
http://www.romaniancancerleague.org -
multumesc.
maddy: tot la doctorul Lesaru m-a trimis si doctorita care m-a vazut, doar ca la Fundeni.o sa vad eu [ana la urma unde ma duc...va multumesc pentru info. dar ma intrebam e vreo diferenta intre ecografii? ca o fac la Coltea sau la Medicover? de calitate, de exemplu?
oricum dabea astept sa fac pentru ca doctorita a zis ca am noduli hormonali...sa vad ce iese la eco oricum ar fi tot ce are legatura cu sanii ma sperie.....
merci inca o data.. -
nu trebuie sa te sperie! e bine sa-ti faci mamografie si sa vezi ce este, dar eu i-ti spun ca am descoperit intamplator acum 3 ani ca am un nodul, de fapt nu simteam la mana, dar ma durea pieptul inainte de menstruatie, si m-am gandit sa-mi fac o mamografie.
m-am dus la medic si mia zis ca am un nodul, dar ca nu este cancer. dupa aceea m-a chemat la 6 luni, mi-a zis ca nu a avansat, ca nu e ceva sa ma ingrijoreze, dupa aceea m-a chemat la an.
acum sunt insarcinata si nu am mai fost anul asta, dar nu simt absolut ca a-si avea pb.
bafta -
angelikaebe deci e posibil sa nu fie nevoie de tratament, sa se retraga singur? dabea joi am programarea...
cristi22na: la Coltea au program doar dimineata, am trecut pe acolo, e cam straniu. pana la urma m'am dus la fundeni si se face cu programare iar daca te duci la medicul de familie si iei trimitere pentru ce ai nevoie se face gratuit la Fundeni. probabil ca e valabil si pentru Coltea.
spor si sanatate! -
marchiza, da este posibil sa se retraga singur.
mie nu mi-a dat nici un fel de tratament, decat sa-l tin sub control anual. mi-a zis ca in cazul in care va creste va fi nevoie de punctatii.
oricum nu a fost nevoie. acum astept sa nasc, sa ma pot duce dupa aceea la consult, dar nu am nici un fel de probleme.
oricum mamografia este indicata fiecarei femei, cel putin odata pe an.
sanatate! -
Nu, mamografia e recomandat sa fie facuta dupa 35-40 dar poti sa o faci oricand mai devreme daca vrei.
Eu am un ganglion (lipom - nu stiu exact ce e) axilar de mai bine de 5-6 ani si as vrea sa-mi mai fac niste investigatii desi "sta" bine acolo unde e, nu creste, nu ma doare etc. M-au consultat 2-3 medici (simpla vizualizare) si m-au trimis acasa ...
Angelika, cand nasti?
-
angelika, am fost si am facut, la doctorul Lesaru, e si bun si simpatic si culmea nu a gasit nimic pe nicaieri. mi-a zis doar ca am o anomalie la palpare dar la eco nu apare nici nodul nici chist nimic si m-am linistit deplin. tu cand nasti??
debbie, cand am facut echo mamara a verificat si axila asa ca acolo intra.