Ecografie!! unde?????

•  
    • 94 mesaje
    2 Iun 2006, 01:21
    0 0
    fetelor!!
    spuneti mi si mie unde se fac in bucuresti Ecografii mamare...doctorita m-a trimis la Fundeni dar mi'e greu sa ajung pana acolo...
    daca stiti sa mi spuneti si mie in alta parte, de ex la Coletina se fac? si preturi estimative.......
    merci mult de tot...
  •  
    • 1272 mesaje
    2 Iun 2006, 09:23
    1 0
    mamografii, poti face la institutii de oncologie.
    acestea pun la dispozitie femeilor pentru a depista sau evita vancerul mamar.
    eu am o adresa in calea victoriei:

Adresa:
    Liga Română de Cancer
    Calea Victoriei Nr. 1-5, Sc. B, Ap. 72
    Telefon:
    +402-1-314.69.23
    Fax:
    +402-1-314.69.33
    Email:
    office@romaniancancerleague.org
    Web:
    http://www.romaniancancerleague.org
  •  
    • 508 mesaje
    2 Iun 2006, 09:34
    0 0
    poti incerca la spitalul filantropia, in victoriei, exista o fundatie acolo. la renasterea, se fac ptr. o donatie de 500.000 ; stiu ca se fac si la spitalul panait sarbu-giulesti, unde este o doctorita foarte buna, nu stiu exct cum o cheama, si costa tot cam asa.
  •  
    • 601 mesaje
    2 Iun 2006, 09:43
    2 1
    La orice policlinica cu plata. Eu fac la Medicover. Tarifele sunt afisate pe site.
  •  
    • 2198 mesaje
    2 Iun 2006, 09:55
    2 1
    Am facut Ecografie mamara bilaterala acum o luna la Medicover Grozovici .
    Ti-l recomand pe doctorul Mihai Lesaru .
    Pret : 870.000lei.
    Ai grija cand iti faci ecografia ..este recomandata in saptamana de dupa ciclu .
  •  
    • 30 mesaje
    2 Iun 2006, 11:12
    0 0
    Buna, eu am facut anul trecut la Coltea, spitalul de langa Universitate, costa 200.000 pt. un san sau dublu pentru amandoi.
  •  
    • 94 mesaje
    2 Iun 2006, 11:45
    0 0
    multumesc.
    maddy: tot la doctorul Lesaru m-a trimis si doctorita care m-a vazut, doar ca la Fundeni.o sa vad eu [ana la urma unde ma duc...va multumesc pentru info. dar ma intrebam e vreo diferenta intre ecografii? ca o fac la Coltea sau la Medicover? de calitate, de exemplu?
    oricum dabea astept sa fac pentru ca doctorita a zis ca am noduli hormonali...sa vad ce iese la eco oricum ar fi tot ce are legatura cu sanii ma sperie.....
    merci inca o data..
  •  
    • 1272 mesaje
    2 Iun 2006, 12:34
    0 0
    nu trebuie sa te sperie! e bine sa-ti faci mamografie si sa vezi ce este, dar eu i-ti spun ca am descoperit intamplator acum 3 ani ca am un nodul, de fapt nu simteam la mana, dar ma durea pieptul inainte de menstruatie, si m-am gandit sa-mi fac o mamografie.
    m-am dus la medic si mia zis ca am un nodul, dar ca nu este cancer. dupa aceea m-a chemat la 6 luni, mi-a zis ca nu a avansat, ca nu e ceva sa ma ingrijoreze, dupa aceea m-a chemat la an.
    acum sunt insarcinata si nu am mai fost anul asta, dar nu simt absolut ca a-si avea pb.
    bafta
  •  
    • 1552 mesaje
    2 Iun 2006, 13:34
    0 0
    buna came,iti trebuie programare la spitalul coltea?eu am mai multi ganglioni in axila dreapta.cum se numeste dr?mc
  •  
    • 94 mesaje
    5 Iun 2006, 13:49
    1 0
    angelikaebe deci e posibil sa nu fie nevoie de tratament, sa se retraga singur? dabea joi am programarea...

cristi22na: la Coltea au program doar dimineata, am trecut pe acolo, e cam straniu. pana la urma m'am dus la fundeni si se face cu programare iar daca te duci la medicul de familie si iei trimitere pentru ce ai nevoie se face gratuit la Fundeni. probabil ca e valabil si pentru Coltea.
    spor si sanatate!
  •  
    • 2198 mesaje
    5 Iun 2006, 15:46
    0 0
    Doctorul Lesaru este specializat in ecografii mamare - este considerat unul din cei mai buni ..Eu zic sa mergi la el - probabil ca la Fundeni te va costa mai putin- poate chiar nimic daca ai trimitere.
  •  
    • 94 mesaje
    5 Iun 2006, 16:37
    1 0
    da maddy, asa e..la el ma duc joi si asistenta a fost foarte draguta si mi-a zis ca daca vin cu trimitere din accea dubla(mi-am luat de la medicul de fam) nu ma costa...
    altfel la fundeni este 580 de mii ecografia mamara
  •  
    • 1272 mesaje
    5 Iun 2006, 18:44
    0 0
    marchiza, da este posibil sa se retraga singur.
    mie nu mi-a dat nici un fel de tratament, decat sa-l tin sub control anual. mi-a zis ca in cazul in care va creste va fi nevoie de punctatii.
    oricum nu a fost nevoie. acum astept sa nasc, sa ma pot duce dupa aceea la consult, dar nu am nici un fel de probleme.
    oricum mamografia este indicata fiecarei femei, cel putin odata pe an.

sanatate!
  •  
    • 767 mesaje
    5 Iun 2006, 19:22
    0 0
    cristi22na , pt ganglionii axilari ce fel de echo se face? sau echo mamara acopera si partea asta? chiar nu stiu, poate ai aflat tu mai multe...
  •  
    • 1552 mesaje
    5 Iun 2006, 23:48
    0 0
    buna,chiar nu stiu,tocmai ma gandeam sa intreb.Am citit ca mamografie se face dupa varsta de 35 de ani.Problema mea e ca am acesti ganglioni de cativa ani si nu am mers la dr desi ma deranjeaza bratul din cand in cand.MAI ARE CINEVA GANGLIONI IN AXILA?
  •  
    • 1272 mesaje
    6 Iun 2006, 08:58
    0 0
    cristina, cine ti-a zis ca se face mamografie dupa 35 de ani? de ce?
    asa e in romania?
  •  
    • 767 mesaje
    6 Iun 2006, 11:16
    0 0
    Nu, mamografia e recomandat sa fie facuta dupa 35-40 dar poti sa o faci oricand mai devreme daca vrei.

Eu am un ganglion (lipom - nu stiu exact ce e) axilar de mai bine de 5-6 ani si as vrea sa-mi mai fac niste investigatii desi "sta" bine acolo unde e, nu creste, nu ma doare etc. M-au consultat 2-3 medici (simpla vizualizare) si m-au trimis acasa ...

Angelika, cand nasti?
  •  
    • 94 mesaje
    8 Iun 2006, 15:07
    0 0
    angelika, am fost si am facut, la doctorul Lesaru, e si bun si simpatic si culmea nu a gasit nimic pe nicaieri. mi-a zis doar ca am o anomalie la palpare dar la eco nu apare nici nodul nici chist nimic si m-am linistit deplin. tu cand nasti??

debbie, cand am facut echo mamara a verificat si axila asa ca acolo intra.
  •  
    • 2198 mesaje
    8 Iun 2006, 16:02
    1 0
    ...si e si frumusel ..si mai are si cercel ..
    Na ca vorbesc in versuri acu'..
    Ma bucur ca nu ti-a gasit nimic .Si eu am iesit super sanatoasa la Eco .
  •  
    • 94 mesaje
    8 Iun 2006, 21:25
    0 0
    hahahah...da chiar asa maddy, cand l-am vazut nici nu credeam ca e vestitul doctor...haios si dragut, sa te tot duci la ecografii