Cezariana si sportul

•  
    • 8901 mesaje
    1 Iun 2006, 19:50
    0 0
    Este adevarat ca femeile care au facut cezariana nu au voie sa faca aerobic,fitness si alte sporturi care te ajuta sa te mentii in forma?
  •  
    • 1013 mesaje
    1 Iun 2006, 19:58
    0 0
    pana te recuperezi,da,dar asta nu inseamna ca nu vei mai face sport niciodata.recuperarea depinde de fiecare in parte,dar dupa aia nu cred ca vor fi probleme in a face miscare
  •  
    • 8901 mesaje
    1 Iun 2006, 20:01
    0 0
    Intrebarea era pt o prietena care a nascut acum 12 ani si medicul i-a spus ca nu are voi de nici o culoare sa faca sport pt ca muschii burtii sunt taiati si nu se mai refac in veci.
  •  
    • 1013 mesaje
    1 Iun 2006, 20:08
    0 0
    chiar nu stiu ce sa zic,poate e o situatie mai complicata,intradevar muschii nu se mai refac de aceea ramai si cu un pic de burta,dar ma indoiesc ca nu mai poti face sport pe veci.ma sperie ca ar putea fi asa pentru ca mai bine ma screm de mor la nastere decat sa nu ma mai pot misca.poate nu strica si parerea altui medic.
  •  
    • 163 mesaje
    2 Iun 2006, 11:17
    0 0
    Mai ar fi chiar nasol sa fie asa,
    dar poate depinde si de marimea si locul taieturii. Acum stiu ca taietura de la cezariana e undeva la linia slipului si e destul de "mica". Nu traverseaza doar tot abdomenul.
  •  
    • 4487 mesaje
    2 Iun 2006, 11:45
    0 0
    Acum 12 ani erau alte vremuri. Poate ca medicul respectiv i-a facut o taietura urata sau a taiat mai mult decat trebuie si atunci, normal ca nu mai are voie sa faca sport. Dar a incercat sa faca sport si nu poate? ma refer la prietena ta.
  •  
    • 1198 mesaje
    2 Iun 2006, 12:20
    0 0
    Eu am facut ceza acum doua luni, iar cand am fost la dr la control chiar l-am intrebat de cand pot sa fac sport, si mi-a spus ca la doua luni de la op pot face sport! Asa ca ... se poate face aerobic sau orice sport de intretinere.