epilarea in zona intima
-
0 1a venit si vara...stau al mare si pn acum nu am purtat tanga la plaja insa vara aceasta voi adopta un costum cu tanga,eh toate bune si frumoase dar nu mam epilatotal in zona intima de fapt niciodata ptr tanga.atunci cnd mergi in slip normal nu necesita o epilare totala.vreau sa va intreb cum s fac?sa merg la un cabinet specializat sau acasa cu bigul sau ceara...?dc ma tai?sincerc mie si frica al inceput...si recunosc k al meu e si nchis al culoare trebuie sa mil iau bine k dupa aia cine stie cum se va vedea...poop:*
-
Corina, te referi la "brazilian"? Adica epilarea totala? Cred ca asta e cea mai indicata la tanga.
Eu iti spun ce sa NU faci:
* nu cu lama - creste repede, deci la fel de repede apare si senzatia de mancarime. La mine a mai aparut si o iritatie de toata frumusetea, desi respectasem toate regulile. Am mers cracanata cateva zile.
* nu cu crema: o saptamana dusul la toaleta a fost o tortura, iar cand faceam dus ... iti spun doar ca imi si imaginam ce-or sa mai rada legistii cand ma gaseau decedata si naked in cabina de dus.
* nu singura: nici pana acum nu reusesc sa ma epilez brazilian singura. E o corvoada, mi-e prea mila de mine ca sa fiu ferma si raman cu ceara (si parul)pe mine.
Cred ca cel mai bine o sa fie sa te duci la un salon. Rusinea-i rusine, da cred ca mai bine treci peste ea. Gaseste un salon CURAT si o tipa in care sa ai incredere si nu mai e problema. Eu is mai pudica si apelez la prietena mea cea mai buna.
Cred ca cea mai buna ramane ceara (benzile). Numai ca aici trebuie sa ai grija cu firele de par crescute pe sub piele - dar un exfoliant bland din cand in cand rezolva si problema asta. -
Doare, dar e suportabil! Eu recomand cu incredere. Este de preferat oricarui alt tip de epilare in aceasta zona.Pentru inceput as zice sa te duci la cosmetica, sa nu incerci de una singura. Toata treaba e sa ai o cosmeticiana de treaba, priceputa si care sa te tina de vorba pentru a-ti distrage atentia de la durere.
-
uff...tot la salon ajung...dar imi este asa de rusine,mie jena.ah si cum se procedeaza?ma refer la tine k persoana cum trebuie sa stai cums a fii imbracata?se poate sa imi las pe mine tanga?sau sa ii explic de la inceput k imi este putin rusine?mi se pare la fel de dificil cu mersul al ginecolog
nici mama nu ma vazut goala de la 12 ani si sa ma duc acolo la tipa aia...off doamne!!!...ink mie rusine...mai sunt si fata mare pe deasupra...dar tot la salon am duc...imi fac curaj singurica
poop all si mersi ptr sfaturi!:* -
daca nu ti-e rusine cu tanga la plaja, nu vad de ce ti-ar fi rusine sa mergi la un cabinet cosmetic sa te epilezi.
Ti-as recomanda ceara de unica folosinta, (iar, daca te tunzi cu o forfecuta, inainte) nu este nici o problema. Si stai linistita ca nu a murit nimeni de durere, si este cea mai buna metoda. Iti spun asta pentru ca in decursul anilor (40 la nr) le-am incercat pe toate (crema, lama, benzi, etc.), deci cea mai buna ceara de unica folosinta. Sa-ti fie de bine. -
ceara de unica folosinta este foarte dureroasa pentru "brunete". Mai ales daca ai radacina "sanatoasa".
Eu una nu suport ceara de unica folosinta mai ales ca nici nu ma epileaza cum trebuie. Chair intrebam cosmeticiana data trecuta cand am fost la epilat daca se fac fetele cu ceara din asta si imi spunea ca la inceput se imbulzea toata lumea sa vada cum e, dar acum cica la 50 de cliente o foloseste doar 1 data asa ca ....
Nu stiu ce sa zic ...fiecare cu ale ei. -
nici eu nu suport ceara de unica folosinta, mereu, ori pe picioare ori inghinal, imi apr vanatai de la ea.
nu inteleg de ce va e asa rusine? tipacare va face este si ea tot femeie...si e meseria ei, pana una alta. eu ma fac de obicei singura cu ceara, complet. si cand merg la salon dau jos chilotii. ce rost are sa se lipeasca ceara de ei, si sa ma kinuie si mai tare tot frecandu-i pe acolo? -
merg de 1 an de zile la salon, inclusiv epilat inghinal. Comod, dureros ce-i drept, dar merita... asta pana am realizat ca acceasi ceara e folosita ptr toate clientele, desi ar fi sterilizata....scarbos!! si cand ma mai gandesc ca mai exista si unele boli, oricat de sterilizata ar fi...nici gand sa mai trec pe-acolo! acasa cu ceara.
-
Mda .... daca pui problema asa ,.... parca ma apuca si pe mine sila

Sa stii ca totusi sunt o groaza care se fac de ani de zile si nu au nici pe naiba ... Decat sa moscolesc si sa imut tot prin casa ,.... mai ales ca nu se comppara cum te faci acasa cu ce se intampla la salon ... Acum de depinde si de piele, de firele de par ...
in orice caz , eu recomand salonul cu incredere. Atentie totusi la ce salon !!!! -
cu siguranta e mult mai usor si mai placut epilatul la salon. Stai bine merci, si cand ajungi acasa si te privesti...ehe, ti-e mai mare dragu`, mai ales ca nu te chinuiesti singura cu ceara... dar cand ma gandesc ca ceara aia cine stie pe unde a fost( am mers mereu la acelasi salon, cosmeticiana imi e prietena buna)... am mai auzit cosmeticiene plangandu-se de...proasta igiena sa-i spunem asa a clientelor! totusi e vorba de o zona delicata si ma gandesc la multe boli, care desi sa spunem ca ceara sterilizata nu le va putea provoca, cu toate astea mi se pare ca exista un risc... si foarte scarbos si total neigienic sa se foloseasca aceeasi ceara, pe aceleasi zone la mai multe cliente.
asa ca am decis sa-mi cumpar ceara folosita in salon, eventual si-un decantor si voi incepe sa ma epilez singura. imi va fi greu, dar pana la urma voi fi nevoita sa ma obisnuiesc.