candida?
-
1 Iun 2006, 12:360 0de cateva zile am niste mancarimi in zona genitala, nu sunt mari. Cand am fost la medic mi-a recomandat sa fac zilnic spalaturi in interior si la exterior cu pliculetze tantum rosa timp de 5 zile, iar eu am mai folosit la exterior si clotrimazol crema, care mi-a fost recomandata acum vreo 2 luni de un alt medic ginecolog. Ma simt bine cand ma dau cu ea. Ma calmeaza parca acolo. In legatura cu scurgerile, nu le am abundente, imi curge o secretie alba spre transparent, dar am observat cateodata ca e sub forma unor mici gogoloaie, nu miroase urat. Sa fie oare candida sau vreo vaginita? Ar trebui sa mai iau si altceva si sa-i dau si partenerului meu sa ia ceva?
-
2 Iun 2006, 16:49poate fi orice, cel mai bine este sa te prezinti la medic ; desigur ca si partenerul trebuie sa urmeze tratament , altfel infectia, indiferent care este cauza, se retransmite. Nu amina examenul medical.
-
2 Iun 2006, 18:38Prietenul tau nu trebuie sa urmeze cine stie ce tratament.Ar fi bine sa foloseasca si el de 2-3 ori clotrimazol..cred ca e suficient.Eu de la pastilele anticoncptionale fac destul de des si merg la doctor dar nu chiar de fiecare data.Se poate trata si cu recomandari de la farmacie...