colita hemoragica
-
0 0Servus!As avea si eu nevoie urgenta de cateva sfturi.In decembrie 2004, dupa niste dureri crunte de burta si hemoragie, am fost diagnosticata cu rectocolita hemoragica stanga.Am tinut aproape 1 an de zile regim si am luat salofalk si prednison.Am facut o pauza iar dupa o luna mi-a reaparut.Acum am fost din nou la doctor si dupa o analiza destul de neplacuta, mi s0a pus acelasi diagnostic si am inceput din nou tratamentul cu salofalk.Daca mai stie cineva si alte remedii o rog sin suflet sa-mi dea si alte sfaturi pentru ca eu sunt foarte dezamagita.O sa tin din nou tratamentul dar nu prea am incredere mai ales ca trebuie sa i-au pastile cel putin 2 ani.Va multumesc mult!!!!!
-
Anymaria nu te alarma; am vrut sa spun ca diagnosticul care ti s-a pus contine o doza mare de necunoscut ceea ce ingreuneaza stabilirea unui tratament eficient si emiterea unui prognostic.
Exista multe tipuri de colite asemanatoare ca simptome si date de laborator dar diferite semnificativ ca gravitate; cea diagnosticata in cazul tau face parte din categoria celor cu cauza necunoscuta, deci dificil de tratat.
Eu cred mai degraba ca evaluarea care ti s-a facut a avut lacune si de aceea cauza bolii a ramas neclara.
Daca ai timp si rabdare trimite-mi la adresa zanada05@yahoo.com istoricul bolii si cateva date anamnestice privind persoana ta.
Ramane valabil indemnul de a incerca un tratament cu Noni. Vei avea o surpriza placuta.
Iti doresc sanatate. -
Daca este un diagnostic corect, problema este serioasa si, desigur, trebuie urmat tratamentul prescris de medicul curant. Ce pot recomanda, este combinatia dintre tratamentul alopat cu cel complementar (naturist), efectul obtinut fiind sinergic, adica mult mai mare decit la fiecare tratament in parte.POt sa-ti recomand o cura cu produse naturale, ce se pot procura pe piata romaneasca, dar nu pot pe forum, pt ca se interpreteaza.Daca vrei detalii te astept pe locweb@flash.ro