infectie sau altceva??? :((
-
0 0Am de aproape 5 ani o problema de care nu pot sa scap in niciun fel. Am incercat de toate. Nu stiu exact cum se numeste infectia (sunt sigura ca e vorba despre o infectie, dupa felul in care se manifesta), pentru ca idiotul de doctor la care am fost si care parea sa stie despre ce se vorbeste in propozitie nu a catadicsit sa ma bucure cu aceasta informatie pretioasa, in schimb era sa ma otraveasca cu niste pastile care am inteles ulterior ca pot provoca hepatita si, in consecinta, am intrerupt tratamentul.
Este vorba despre o infectie care a inceput in zona barbiei, iar de vreun an mi s-a extins pe obraji spre ureche. Se manifesta ca niste mici si numeroase puncte de grasime sub piele (ca aspect), care, atunci cand le storc, ies ca niste viermisori subtiri la suprafata. Sunt niste filamente foarte lungi si subtiri de culoare alba. Aspectele extrem de suparatoare ar fi ca 1. se reformeaza rapid la 2-3 zile in aceiasi si 2. au un miros neplacut. Din cauza asta mi-am dat seama ca trebuie sa fie vorba despre o infectie.
Cand mi-au aparut m-am prezentat la doctor (alt idiot), care a fost destul de rezervat in explicatii si mi-a spus ca se rezolva prin ‚drenaj’. Drenajul asta, in schimb, implica inteparea fiecarui por cu un ac prin care trecea curent electric (palpitant, nu?). In urma a doua sau trei sedinte am renuntzat, intrucat barbia imi era plina de cicatrici si de gaurele. Inutil sa spun ca am fost mai mult decat furioasa. Singura mea salvare, din pacate temporara, a venit acum vreo 2 ani cand, la sugestia mai multor persoane incantate de rezultatele folosirii produsului, am incercat Zineryt-ul. A fost prima oara in viata mea de cativa ani buni in care am avut tenul CURAT. Dar cum mie nu se poate sa-mi iasa ceva bine, dupa trei luni de placere a venit si ‚durerea’. Tenul meu a devenit imun la substanta din Zineryt si nu a mai raspuns la tratament. Au fost trei luni in care reusisem sa scap de ‚infectia’ mai sus mentionata, care a reaparut la scurt timp.
Ca sa nu mai lungesc povestea, va rog, pe cei/cele care aveti cea mai vaga idee despre ce ar putea fi vorba si cu ce s-ar putea trata, sa ma ajutati cu un sfat sau o sugestie. Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am plictisit pe cineva. -
Incearca la Spitalul Colentina la un medic dermatolog.
Acolo se fac analize complexe si in special ptr boli rar intalnite, boli tropicale, efectiuni datorate unor muscaturi de insecte care dupa anumite perioade de timp se manifesta ciudat...
Despre ceva asemanator cu ce ai tu pe fata, am citit si am vazut si la televizor un reportaj...Era vorba despre muscaturi de muste , tantari care lasa in piele...nu stiu ce...In sfarsit nu vreau sa te sperii ...nu sunt nici medic nici asistenta medicala sa-ti dau sfaturi medicale...Incearca la Colentina mai bine, la boli infectioase, sectia dermato...Eu nu sunt din Bucuresti dar daca vreau sa fac analize complexe acolo ma duc...
iti doresc multa sanatate, Elly -
Multumesc mult Evelor pentru mesaje. Ma simt mult mai bine acum.
De multi ani am probleme cu tenul ceea ce mi-a produs niste complexe ingrozitoare, la modul ca ajunsesem san nu mai am chef sa ies din casa si m-am izolat de prieteni.
Ma simteam urata si imi provoca o stare pe care un am cuvinte sa o descriu. (Vorbesc la trecut pentru ca de cinci luni am cel mai dulce prieten din lume care ma face sa ma simt frumoasa si ma ajuta sa trec peste mult prea vechile mele probleme).
De la multimea de produse si tratamente pe care le-am incercat, mi-am distrus pielea, care acum e vai de ea saraca. De cate ori imi scot vreun cos, locul ala se cicatrizeaza greu si se vindeca dupa 7-10 zile, ceea ce nu este deloc normal. Si cum un cos nu vine niciodata singur ….
Am fost deja la doctori, dar s-au dovedit a fi niste incompetenti, desi mi-au fost recomandati ca fiind cei mai buni, si acum parca mi-e teama sa mai incerc in alta parte, de frica sa nu dau peste cine stie ce alt inconstient. Cred ca va trebui totusi sa ajung in Bucuresti, desi am mai fost o data mai demult la renumitul doctor Ciuhri, de la care am plecat cu acelasi gust amar, intrucat super-mediatizatele sale produse n-au avut nici un efect asupra mea. Cu toate astea, incerc sa nu-mi pierd speranta si cea mai buna solutie ar fi sa incerc o antibiograma si apoi antibiotice in functie de rezultat.
Elly, chiar nu iti mai amintesti nimic despre reportajul respectiv? Chiar asa inspaimantator cum era ….
Va multumesc inca o data pentru raspunsuri si sa auzim de bine. -
Multumesc mult, Oana. Am o groaza de recomandari in ceea ce priveste medicii. Problema e ca nici nu prea dispun de fonduri, iar in Bucuresti ajung mai greu. In orice caz, asta ar fi cam ultima mea speranta si, daca vad ca altfel nu se rezolva, fac si efortul asta.
Merci din nou. Mai astept comentarii.
-
dupa cum descri problemele ce le ai este o infectie; doctorii la care ai fost nu au recomandat nici un fel de analize, locale sau generale?Pe piata romaneasca este un produs natural, din extracte din plante exclusiv, cu efect f bun impotriva a tot ce poate parazita organismul uman, micro sau macro.
Inteleg ca nu esti din Bucuresti; din ce localitate esti, poate te pot ajuta cu recomandarea unor analize mai deosebite, care sa puna in evidenta cauza adevarata. Raspunde-mi aici sau pe locweb@flash.ro.
Sanatate, ca-i mai buna decit toate!!!!! -
Bazil, sunt mai mult ca sigura ca este vorba despre o infectie dupa cum se manifesta. In ceea ce-i privaste pe medici, unul mi-a “gaurit” tenul, altul mi-a dat niste antibiotice otravitoare (plus ca ma facusem toata portocalie), iar la Bucuresti cand am fost (eu sunt din Constanta) special pentru asta, mi s-a spus ca e nevoie de analize, ceea ce nu mi-am permis sa fac, intrucat eram acolo doar pentru o zi. Nu am avut timp pentru analize in detaliu. Cel de-al doilea doctor parea sa stie despre ce este vorba, dar nu s-a sinchisit de mine, aproape ca m-a dat afara pe usa cand am vrut sa mai intreb ceva. Asa ca, de doctori mi-e cam frica si sunt cam sceptica in privinta lor. O solutie buna (desi cam greu de dus la bun sfarsit) ar fi o antibiograma.
Produsul ala natural din extract de plante ai idee cum se numeste? M-ar ajuta mult. De curand mi-a recomandat cineva Akneil pastilutze, exclusiv din plante. Cine mi le-a recomandat, mi-a spus ca a scapat de toate “buburuzele” de pe fata ca si cum n-ar fi avut nimic niciodata. Despre el o fi vorba?! -
buna,
Ia gandestete-te mai bine, de ce nu te vindeci? Ar trebui sa mai umbli putin si pe la psihic si increderea in tine, iarta-ma ca te citez [idiotul de doctor, m-am prezentat la doctor (alt idiot)Am fost deja la doctori, dar s-au dovedit a fi niste incompetenti,In ceea ce-i priveste pe medici, unul mi-a “gaurit” tenul, altul mi-a dat niste antibiotice otravitoare (plus ca ma facusem toata portocalie). Totul depinde de tine, tu trebuie sa gandesti pozitiv, dupa cum vad ai incredere in toata lumea, mai putin in medici, si nu te supara ca ti-am dat niste sfaturi. Eu am patimit foarte mult de pe urma medicilor, dar datorita optimismului meu am reusit sa merg mai departe,(de fapt, dupa externare, chiar intreg personalul medical mi-a confirmat acest lucru, ei nu credeau ca-mi vor mai salva piciorul, din sold) si chiar sa-mi salvez piciorul de la amputare (chiar daca am ramas cu handicap) si sa nu crezi ca am trecut usor peste, dar niciodata nu m-am lasat prada deznadejdii, si sa stii ca si mie imi era rusine sa mai ies pe strada schiopatand (sa ma intrebe toti cunoscutii ce am patit, si sa nu uit inainte, cele mai mici tocuri pe care le purtam erau de 12 cm, iar dupa incaltaminte ortopedica).
Nu te mai lua tu dupa toata lumea si chiar daca nu ai bani incearca totusi sa te faci bine cu ajutorul personalului specilizat. Multa sanatate. -
strumfulina
sigur ca eva de mai sus are multa dreptate: frica poate anteprograma raul care, cind vine, gindim "am banuit eu".Increderea in fortele proprii, in ajutorul divin, care poate purta felurite denumiri, functie de credinta careia apartinem, sunt si ele metode de terapie complementara!
S-ar putea ca multe eve sa zica- a aparut un ticnit pe site!!!!-
Eroarea le apartine!
Ca terapeut in terapii complementare am avut rezultate f bune cu produsul de care aminteam, dar am mai facut o recomandare si m-am ales cu reprosuri de la admin. Pt detalii te astept la locweb@flash.ro -
Sunt sigura ca aveti dreptate, dar eu am fost mereu o negativista si am pus raul inainte. Sunt constienta ca nu este bine si ca nu poate decat sa-mi dauneze si incerc sa ma schimb. La capitolul "psihic la pamant" sunt prima - am la activ o serioasa depresie clinica, anxietate si atacuri de panica de vreun an si ceva incoace. Nu mai vorbesc de complexe cat cuprinde, care cred ca au si cauzat toate cele mai sus mentionate. Si totusi am supravietuit si am luptat impotriva lor doar cu ajutorul autosugestiei, care nu intotdeauna functioneaza cum trebuie, dar ajuta enorm.
In sfarsit, nu are rost sa insir toate suferintele mele de-o viata, ci am vrut doar sa incerc o explicatie a atitudinii mele negative. Sunt constienta de ea si ma straduiesc s-o depasesc. Plus ca imi place mult ca aici pot sa spun ce am pe suflet si se gasesc mereu persoane care inteleg sau cel putin incearca sa inteleaga ce simti. E atat de bine cand simti ca e cineva care te intelege.
Bazil, ti-am trimis adresa mea de mail. Astept cu nerabdare raspunsul meu.
Multumesc inca o data tuturor pentru raspunsuri. -
Strumfulina draga...trebuie sa incepi de undeva...nu doar sa te agiti...Ia-o sistematic...Nu ne spui, ce virsta ai?
Cit timp nu ai un diagnostic,evita sa iei medicamente caci poti avea necazuri mai mari decit acesta.
Dupa descrierea ta,poate fi o dereglare hormonala dar eu,as face un tratament holistic si naturist:la o cana cu ceai(urzica,dragaica,rostopasca,galbenele-in parti egale)adauga o lingura de "Bitter suedez-Maria Treben".In acelasi timp fa o cura cu"elixir de soc"sau,daca nu-ti permiti,cu ceai verde.Pentru elixir,ai instructiuni in prospectul produsului.Ceaiul,consuma 3-4 cani zilnic,minim 3 luni.Pentru fata,nu folosi nimic decit spalaturi cu ceai de musetel si eventual,un unguent cu galbenele.Raul,vine din interior si nu are rost sa-ti torturezi tenul cu tot felul de prostii,sa ramai cu cicatrice pe viata...Ceaiul de urzica il poti consuma ,cu cisterna...nu-ti va face rau,din contra!Evita grasimile,carnea,dulciurile,macar pe perioada curei.Incearca,si da-ne de stire....Succes! -
Multumesc, Malva. Sa stii ca ma ajuta informatiile tale, mai ales ca vreau sa incep sa trec pe tratamente naturiste. Se spune ca s-a demonstrat ca au o actiune benefica indelungata, spre deosebire de medicamente sau remediile locale,al caror efect dureaza doar pe perioada tratamentului si poti chiar sa ai surpriza sa se agraveze afectiunea in urma incetarii tratamentului.
Acum am inceput sa iau Akneil si tinctura de propolis si astept "minunea".
Am sa incerc si ceaiurile pe care mi le-ai recomandat. Si elixirul de soc suna bine ... -
Citind o groaza de chestii in speranta ca am sa gasesc ceva si despre afectiunea de care sufar eu, am gasit ceva asemanator, se numeste "foliculita cu bacili gram negativ". Problema e ca nicaieri nu prea scrie nimic despre tratament. Daca a auzit cineva sau a "experimentat", as aprecia orice sfat. Multumesc.