bicicleta eliptica?

•  
    • 5 mesaje
    31 Mai 2006, 16:49
    0 0
    Buna fetelor.As dori un sfat:ce fel de bicicleta sa-mi iau ELIPTICA sau MEDICINALAScopul este sa slabesc si sa ma intretin.
  •  
    • 1070 mesaje
    31 Mai 2006, 18:26
    0 0
    eliptica, magnetica.
  •  
    • 1013 mesaje
    31 Mai 2006, 21:50
    0 0
    si eu mi-am luat de la firstbike o bicicleta eliptica magnetica la 850 ron de care sunt tare multumita.eu mi-as fi dorit una care sa aiba si shea si sa fie si eliptica,adica poti sa dai jos sheaua si sa o faci eliptica.din pacate nu era magnetica,asa ca mi-am luat eliptica.
    si din lipsa de spatiu,am ales una care avea cea mai mica lungime si fata de cea de la sala care era mai mare,nu neaparat mai performanta,mi se pare ca are cursa prea mica si ca nu depun acelasi efort.poate e numai o parere,dar e bine sa te documentezi bine din pliante inainte de a cumpara una,mai ales daca ai de unde alege.
    spor la pedalat
  •  
    • 79 mesaje
    1 Iun 2006, 10:41
    0 0
    si eu am o bicicleta eliptica de vreo 3 ani tot de la first bike .Atunci costa creo 4- 5 mil sau cam asa ceva daca retin bine.
    tin sa precizez ca in primul an si ceva faceam 20 de minute zilnic si mi s-au dezvoltat f mult muschii la piciare, prin urmare am fost nevoita sa renunt la fustite scurte pt ca mi se pare de haios gust. de un an si ceva fac doar 5 minute zilnic si alte 30 de min pt celelalte grupe de muschi.
  •  
    • 5 mesaje
    2 Iun 2006, 12:27
    0 0
    Dar ce rezultate ai obtinut?Ce grupe de muschi ti s-au mai tonifiat?