pericol de sarcina
-
10 Ian 2003, 19:520 0care este perioada in care poti ramane insarcinata in cazul sexului neprotejat:inainte sau dupa menstruatie.adica daca astazi mi s-a terminat menstruatia si maine fac sex neprotejat pot ramane insarcinata?
-
13 Ian 2003, 13:25stai linistita daca ai facut-o.
nu este chiar asa.
deci:
daca azi 13.01.2003 este prima zi si te tine pana pe 18.01.2003 - inseamna ca data de 18.01.2003 este a 6-a zi a ....
din a zecea zi a .... (in cazul acesta 22.01.2003 pana in a 20-cea zi - adica 1 sau 2.02.2003) NU AI VOIE sa faci sex neprotejat.
ovulul se fecundeaza intre ziua a 14 a ciclului si ziua a 17-cea insa difera de la persoana la persoana si ca sa fii in afara oricarui pericol evita sa faci sex neprotejat intre a 10 si a 20cea zi a ciclului.
nu merge pe ideea ca aveti voi grija. este mult prea riscant.
by by -
14 Ian 2003, 09:26te pup dulce.
dar sa ai mare grija.
eu de foarte multi ani ma ghidez dupa aceasta metoda si nu am ramas insarcinata desi sunt"fertila" ca sa zic asa.
dorinta mea a fost sa fac primul bebe si m-am super informat, deci daca urmezi aceasta metoda nu vei avea probleme.
mai citeste totusi niste reviste sau cere parerea unui medic pentru a fi complet linistita. -
14 Ian 2003, 09:27te pup dulce.
dar sa ai mare grija.
eu de foarte multi ani ma ghidez dupa aceasta metoda si nu am ramas insarcinata desi sunt"fertila" ca sa zic asa.
dorinta mea a fost cand raman prima data insarcinata sa fac bebe-ul si m-am super informat, deci daca urmezi aceasta metoda nu vei avea probleme.
mai citeste totusi niste reviste sau cere parerea unui medic pentru a fi complet linistita.