am nevoie de un raspuns

•  
    • 599 mesaje
    30 Mai 2006, 11:11
    0 0
    in pauza de 7 zile de pilule m-am culcat cu prietenul meu, iar seara trebuia sa incep o noua folie de anticonceptionale. Am luat pilula in ziua aceea, dar nu m-am simtit bine si am intrerupt din ziua urmatoare sa mai iau. El nu a ejaculat in mine...nu cred ca e posibil sa fi ramas insarcinata mai ales ca am luat si pilula spre seara. Dar acum 2 zile am observat ca am scurgeri rozalii. Sa fie oare ca am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale sau ca sunt la ovulatie? dar e prima oara cand am scurgerile de culoarea asta.
  •  
    • 1037 mesaje
    30 Mai 2006, 11:17
    0 0
    da,daca opresti pastilele, la interval de 1-2 zile apare ciclul
  •  
    • 1022 mesaje
    30 Mai 2006, 11:17
    0 0
    Pai trebuia sa respecti pauza de 7 zile, daca iei anticonceptionale si in pauza esti protejata!acu..te-ai dat peste cap, suna la plenning si intreaba, nu stiu ce sa-ti zic.
  •  
    • 599 mesaje
    30 Mai 2006, 11:20
    0 0
    pai am respectat pauza de 7 zile...si in ziua in care m-am culcat cu prietenul meu trebuia sa iau seara pilula, am luat-o, dar abia a doua zi am intrerupt ca nu m-am mai simtit bine de la ele.
  •  
    • 195 mesaje
    30 Mai 2006, 11:38
    0 0
    Eu stiu ca o folie de anticonceptionale inceputa trebuie si terminata ; nu ne oprim dupa 1 sau mai multe pastilute ; mergi la medic ; e cel mai sigur asa;
  •  
    • 599 mesaje
    30 Mai 2006, 11:50
    0 0
    pe mine ma intereseaza sa stiu daca e vreun risc sa raman sau nu insarcinata...eu cred ca nu daca am luat pilula in ziua aia si nu a ejaculat in mine.
  •  
    • 69 mesaje
    30 Mai 2006, 11:52
    0 0
    Si eu asa stiu, ca nu trebuie sa le intrerupi decat daca te simti foarte rau sau apar reactii adverse care nu sunt trecute in prospect.
    Eu am inceput sa i-au pastilute din aprilie, acum am inceput a-2-a folie, de sambata.
    Deocamdata ma protejez cu prezervativul, pana cand o sa-si faca efectul pastilele...dar oare dupa cat timp isi fac efectul?Cat trebuie sa mai folosim prezervativul? Si dupa aceea, tot trebuie sa aiba grija sa nu ejeculeze in mine?
    Am o relatie stabila de 6luni, peste un an ne casatorim...deci exista incredere, doar ca nu am mai trecut prin asta,e prima data cand i-au pastile, as vrea sa fie totul cat mai bine.
    Multumesc mult!
  •  
    • 599 mesaje
    30 Mai 2006, 11:56
    0 0
    pai eu de asta le-am intrerupt ca aveam bufeuri simteam ca-mi frig mainile, nu aveam pofta de mancare mai deloc si plus ca eram apatica toata ziua. oricum azi ma duc la medic sa vad ce zice
  •  
    • 1037 mesaje
    30 Mai 2006, 11:57
    0 0
    extravaganza..nu ramai.. bine crezi..
    meghe...nu mai folosi prezervativul....iei anticoncep si e ok....
  •  
    • 599 mesaje
    30 Mai 2006, 11:59
    0 0
    eu stiam ca daca iei anticonceptionale nu mai folosesti si prezervativul. iei doar pilule si esti in siguranta.
  •  
    • 1037 mesaje
    30 Mai 2006, 12:07
    0 0
    fata s-a referit la faptul ca...odata ce incepi sa iei anticoncep....la cat timp incep sa-si faca efectul(sa protejeze)?!..la 7 zile..
  •  
    • 69 mesaje
    30 Mai 2006, 12:11
    0 0
    da si eu asa stiam dar mi-au zis mai multe persoane ca abia dupa ce termin folia 2 sunt intr-adevar protejata.
    Acum ne mai chinuim putin!
  •  
    • 69 mesaje
    30 Mai 2006, 12:25
    0 0
    Multumesc mult pentru ajutor!
  •  
    • 403 mesaje
    30 Mai 2006, 13:35
    0 0
    Daca ejaculeaza sau nu in tine sa stii ca asta nu conteaza atata timp cat nu esti protejata de prezervativ.Sa stii ca si inainte de a ejacula propriu-zis mai exista o scurgere la barbati prin care se strecoara spermatozoizi.Deci fetelor frectie la picior de lemn "coitus intreruptus", ori cu prezervativ ori fara.