am nevoie de un raspuns
-
0 0in pauza de 7 zile de pilule m-am culcat cu prietenul meu, iar seara trebuia sa incep o noua folie de anticonceptionale. Am luat pilula in ziua aceea, dar nu m-am simtit bine si am intrerupt din ziua urmatoare sa mai iau. El nu a ejaculat in mine...nu cred ca e posibil sa fi ramas insarcinata mai ales ca am luat si pilula spre seara. Dar acum 2 zile am observat ca am scurgeri rozalii. Sa fie oare ca am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale sau ca sunt la ovulatie? dar e prima oara cand am scurgerile de culoarea asta.
-
Si eu asa stiu, ca nu trebuie sa le intrerupi decat daca te simti foarte rau sau apar reactii adverse care nu sunt trecute in prospect.
Eu am inceput sa i-au pastilute din aprilie, acum am inceput a-2-a folie, de sambata.
Deocamdata ma protejez cu prezervativul, pana cand o sa-si faca efectul pastilele...dar oare dupa cat timp isi fac efectul?Cat trebuie sa mai folosim prezervativul? Si dupa aceea, tot trebuie sa aiba grija sa nu ejeculeze in mine?
Am o relatie stabila de 6luni, peste un an ne casatorim...deci exista incredere, doar ca nu am mai trecut prin asta,e prima data cand i-au pastile, as vrea sa fie totul cat mai bine.
Multumesc mult! -
Daca ejaculeaza sau nu in tine sa stii ca asta nu conteaza atata timp cat nu esti protejata de prezervativ.Sa stii ca si inainte de a ejacula propriu-zis mai exista o scurgere la barbati prin care se strecoara spermatozoizi.Deci fetelor frectie la picior de lemn "coitus intreruptus", ori cu prezervativ ori fara.