venisoarele rosii care apar pe picioare

•  
    • 34 mesaje
    29 Mai 2006, 23:37
    0 0
    acestea nu sunt varice sunt niste venisoare mici si rosii ceva ca o sensibilitate capilara si mi-au aparut vreo trei pe un picior pot face ceva ca sa dispara va rog ajutati-ma !!!!!!!!
  •  
    • 1964 mesaje
    30 Mai 2006, 00:19
    0 0
    Am si eu aceeasi problema ..

Se pare ca sensibilitatea capilarelor este ceva mostenit, agravat bineinteles de catre noi prin fumat etc...

Anyway, de disparut nu mai dispar dar poti impiedica formarea altora noi prin ungerea zonelor mai sensibile de pe picioare cu Lioton gel sau alte produse similare. Eu le mai acopar si prin bronz

Btw, tu cati ani ai ?
  •  
    • 34 mesaje
    30 Mai 2006, 01:14
    0 0
    deci se mai acopera prin bronz ..... am in jur de 30 de ani
    dar tu ?
  •  
    • 614 mesaje
    30 Mai 2006, 08:32
    0 0
    cum sa se acopere prin bronz?!
    vinisoarele astea apar si de la ceara,aviz celor care au pielea sensibila si se epileaza cu ceara,sau cu ceara nerecomandabila tipului lor de piele.
  •  
    • 1022 mesaje
    30 Mai 2006, 10:49
    0 0
    si eu am si acum si mai multe, dupa nastere, poate fi si genetic dar posibil si de la anticonceptionale.
  •  
    • 215 mesaje
    30 Mai 2006, 13:21
    0 0
    Fragilitatea vaselor capilare este data de lipsa vitamineiC, consumata in mare masura de utilizarea sistematica a anticonceptionalelor; desi este bine cunoscut acest fapt, medicii nu recomanda , odata cu folosirea anticonceptionalelor, si o doza marita de vit. C; daca pt un om doza zilnica necesara din vit. C este de 1 gram, utilizarea pastilei necesita marirea acestei doze la 2-3 grame si, in acest fel, nu mai apar aceste probleme.
    Odata aparute, vinisoarele inestetice pot fi ameliorate ca aspect prin folosirea unei creme pe baza de hirudina.O cura adaptata fiecareia trebuie sa tina seama si de greutatea corporala, activitate fizica, virsta, eventuale probleme de sanatate ce ar putea fi ameliorate simultan. Va astept pt detalii gratuite pe locweb@flash.ro
  •  
    • 587 mesaje
    30 Mai 2006, 19:31
    0 0
    O rezolvare deplina o asigura laserterapia cosmetica.
  •  
    • 412 mesaje
    30 Mai 2006, 21:52
    0 0
    hehe.. yo`s dungata toata.. mai ales pe fund n`am cuvinte) si pe picioare am...
  •  
    • 1964 mesaje
    30 Mai 2006, 22:08
    0 0
    eu_anca,

Si eu am ... 28 . E adevarat si asta cu anticonceptionalele ... si astea accentueaza. Eu iau de vreo 4 ani si .... intr-adevar s-au accentuat. Ma rog ... oricum nu le-as da pentru nimic in lume la ce confort imi ofera asa ca ... dupa cum ti-am spus, incerc sa le estompez prin ... bronz si sa previn aparitia lor (oarecum)n cu lioton ...

Pup,
    I.
  •  
    • 1037 mesaje
    31 Mai 2006, 08:10
    0 0
    asa Bazil,da-le sfaturi sa bage in ele 3 gr de vitamina C..ca apoi stai tu langa ele ,noaptea, daca le apuca cufureala....pt ca peste 2,5-3 grame..deja e bai...
  •  
    • 129 mesaje
    31 Mai 2006, 11:14
    0 0
    Si eu vinisoare, dar nu s chiar rosii, sunt mai mult vinetii. Mi s-a spus ca e de la sensibilitatea vaselor capilare si incerc sa consum mai multa vitamina C, atat pastile cat si din fructe. Mi se par tare inestetice si tare mi-as dori sa scap de ele. Acum ca ati pomenit de anticonceptionale, ma gandesc ca si la mine de la asta au aparut. Si intr-adevar le am de cand am inceput sa le iau. Oricum, acum nu mai iau pastile si nici nu intentionez sa mai iau, asa ca sper sa nu mai apara.
  •  
    • 76 mesaje
    31 Mai 2006, 12:18
    0 0
    eu am numai 20 de ani si tot am....eu m-am interesar si mi-au spus ca e genetic,si se poate scapa de ele numai prin interventie.cineca mi-a spus sa stau mai mult la soare ca asa se dilata vasele poate in timp circulatia va fi mai buna
  •  
    • 3548 mesaje
    1 Iun 2006, 13:12
    0 0
    te duci si intrebi o farmacista. sunt anumite pastile pe care le poti lua TOATA VIATA, ca tratament si oricum ele nu le vindeca pe cele deja existente, dar preintampinta, pe cat posibil, aparitia altora. da, este o boala genetica, din cate stiu eu. n-ai ce-i face, doar o grija mai mare la picioare, la statu' in picioare etc. etc. etc. cauta si tu materiale despre circulatia sangelui la picioare si ce ajuta pt o circulatie buna.
  •  
    • 844 mesaje
    1 Iun 2006, 19:00
    0 0
    fetelor si eu am fost la medic cu aceeasi problema si mi-a spus ca am fragilitate capilara care se accentueaza la soare !!! Lioton gel este o mare porcarie !!!
    Incercati produse naturiste pe baza de castan, spanz...menta sunt bunicele si ieftine!! Apoi consum citrice pt vitamina C sau pastilute efervescente pt a nu ataca mucoasa stomacului ( nu m-a apuca "cufureala") iar tratamentul pt toata viata pt prevenire consta niste pastilute: TAROSIN tot pe baza de vit C

Compozitie: Comprimate continand rutozida 20 mg; acid ascorbic 50 mg.

Actiune farmacoterapeutica: Rutozida (biflavonoid) actioneaza la nivel capilar, imbunatatind functionalitatea acestora prin reducerea difuziunii interstitiale anormale si cresterea rezistentei. Acidul ascorbic este implicat in stimularea respiratiei celulare si in sinteza de colagen si substanta fundamentala din tesutul interstitial, reducand riscul de hemoragii prin reducerea fragilitatii capilare. Ambele substante au proprietati chelatoare. Rutozida protejeaza acidul ascorbic de oxidare, cele doua componente potentandu-si reciproc efectele. Tarosin se absoarbe bine din tubul digestiv, eliminandu-se pe cale renala.

Indicatii: Afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc. Stari alergice, hemoptizii, boli infectioase cu afectare capilara (scarlatina, tifos exantematic etc.), varice, hemoroizi.

Posologie si mod de administrare: Tarosin se administreaza pe nemancate, cu foarte putina apa, in prize la 2-3 ore. Adulti: 5-10 comprimate pe zi. Sugari: 1-2 comprimate pe zi. Copii 3-7 ani: 2-4 comprimate pe zi. Copii 7-15 ani: 3-5 comprimate pe zi.

Am consultat alt medic cu reputatie buna la noi in oras si nu mi-a interzis anticonceptionalele si nici epilatul cu ceara ca primul medic( nu s-au accentuat ) Dar nu stiu ce sa cred.... Pupici!!
  •  
    • 215 mesaje
    2 Iun 2006, 16:46
    0 0
    vai, leva draga, dar din ce maidan ai aparut si tu?????
    Ar fi de dorit sa-ti faci putin educatia si sa te si informezi ce sunt vitaminele si care este rolul lor in organism!