paraziti intestinali
-
28 Mai 2006, 19:330 0Buna!Am o problema cu care nu ma descurc
arazitii intestinali.Am aflat ca-i am,am facut doua ture de tratament cu Decaris si totusi....
Sa nu uit am caine in casa.S-ar parea ca am luat ceva de la el.Grav e ca mi-au aparut niste chestii la ochi pe care oftalmologul spunea ca s-ar putea sa le am de la paraziti.Va rog ajutati-ma!Am un medic de familie care nu imi prea e de folos.Poate voi stiti ceva,de undeva..... -
28 Mai 2006, 20:32cainele trebuie neaparat deparazitat (periodic)...
si ceilalti membri ai familiei trebuie sa urmeze acelasi tratament ca si tine, altfel luati unii de la altii.
ai putea incerca si cu "leacuri babesti" caci sunt naturale (medicamentele sunt cam toxice pt. organism), usturoiul este vermifug, samburi de dovleac cruzi...exista la farmacii naturiste tinctura de usturoi pt. paraziti intestinali...
exista si tratament homeopat pt. asa ceva, deci poti merge la un homeopat.
pacat ca nu poti comunica cu medicul de familie, el era cel mai indicat sa te sfatuiasca
multa sanatate -
30 Mai 2006, 13:36orice animal din casa poate fi un bun transmitator de paraziti, dar asta nu inseamnna ca trebuie desfiintate; periodic, animalutul trebuie deparazitat iar toti membrii familiei este de dorit sa urmeze o cura de detoxifiere cu produse naturale, odata la 6 luni.
Din experienta, este deosebit produsul Paraprotex, cu efect impotriva unui spectru f larg de paraziti.Folosirea si procurarea pe locweb@flash.ro