pilula de dupa - consecinte?

•  
    • 318 mesaje
    25 Mai 2006, 22:24
    0 0
    Din cauza ca s-a rupt prezervativul (nu am mai patit niciodata asta) am fost nevoita sa iau asa numita "pastila de dupa". Desi asta s-a intamplat in ziua a 10-a a ciclului (eu fiind fertila dupa ziua 11), la 4 zile m-am trezit cu o sangerare, nu stiu daca e menstruatia sau ce e Aveti idee daca e bine sau nu ce se intampla? Nu stiu, poate ati mai trecut prin asa ceva, ma puteti ajuta cu un sfat?
    Pastila se numeste Postinor2 si in prospect scria ca menstruatia poate sa vina mai devreme sau poate sa intarzie. Acum eu zic totusi ca nu avea cum sa vina asa devreme din moment ce trebuia teoretic sa vina peste 2 sapt. La ginecolog intentionez sa merg dupa ce-mi trece sangerarea, pana atunci va rog, daca stiti ce si cum e, astept sfaturi.
  •  
    • 2039 mesaje
    26 Mai 2006, 00:54
    0 0
    E normala acea sangerare. Am impresia ca scrie si in prospect despre asta.
    Cauta pe forum despre Postinor 2 ca s-a mai vb o gramada. Chiar ieri am impresia ca a deschis o eva un astfel de subiect!

Citeste aici: http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=25673&forum=5&7 (scoate tu spatiul aparut in plus, ca sa mearga linkul)
  •  
    • 655 mesaje
    26 Mai 2006, 17:04
    0 0
    Am luat si eu de doua ori postinor, si de fiecare data, dupa 4-5 zile, mi-a venit ciclul, chiar daca se terminase cu cateva zile inainte de postinor.Si apoi venea in continuare, numarand de la ciclul de dupa postinor.Asa ca nu iti mai fa probleme...zic eu.Daca mai ai si alte simptome sau e mai ciudat ciclul, consulta un medic.
  •  
    • 16 mesaje
    26 Mai 2006, 17:26
    0 0
    e normal, scrie si in prospect daca citesti mai cu atentie....eu inca il astept sa vina....ca am luat postinor acum 2 zile.
    A, si se considera menstruatie cica, desi s-ar putea sa dureze mai putin si sa fie mai putin abundenta
    Nah ca acum sunt informata
  •  
    • 567 mesaje
    27 Mai 2006, 12:13
    0 0
    consecinte: te deregleaza de nu te vezi...
    am avut si eu o patzanie si am luat postinor.. vreo patru luni m-au durut sanii in continuu si am avut menstruatii criminal de lungi si dificile;
    nu vreau sa te sperii... oricum e mai bine dacat un avort...