Anexita

•  
    • 4 mesaje
    20 Dec 2001, 11:07
    0 0
    se poate trata si fara un sfat de la doctor?
    se trateaza cu antibiotice obligatoriu sau cunoaste cineva tratamente naturiste?
  •  
    • 159 mesaje
    20 Dec 2001, 15:14
    0 0
    se mai poate trata cu injectii: polidin (nu te doare de loc daca are
    "mana buna" asistenta)! cel mai bine ar fi sa le faci in timpul menstruatiei
    (dar sa ai grija ca poti ramane usor insarcinata dupa....). stiu ca se fac
    timp de 5 zile, dar nu mai tin minte doza....parca 2 fiole o data pe zi.
    mai intreabala farmacie; oricum este foarte eficient!
  •  
    • 1445 mesaje
    21 Dec 2001, 10:31
    0 0
    .
  •  
    • 1 mesaje
    30 Dec 2001, 12:40
    0 0
    in nici un caz nu se poate trata fara sfatul medicului, si in nici un caz nu se lasa netratata, ptr. ca ai ocazia daca nu ai copii, sa nu-i poti face.Eu am probleme ptr.ca nu m-am tratat la timp si acum nu pot avea copii,este cuimplit ce mi se intampla.
  •  
    • 4 mesaje
    31 Dec 2001, 15:49
    0 0
    ti-l pot recomanda pe ginecologul meu Dl Dr. Pelinescu de la Spitalul Filantropia care a ajutat multe femei disperate sa rezolve problema sarcinii. Telefonul de la cabinetul dansului: 310 41 75. iti faci o programare si sper sa te ajute......
  •  
    • 4 mesaje
    10 Apr 2002, 02:20
    0 0
    Sfatul medicului e fff important,conteaza f mult de cat timp ai boala.Dr mea mi-a recomandat un tratament f eficient:orgametril,vitamina e,bai de abur cu bicarbonat,coada calului,pelin,coada soricelului alternativ.Este f imp sa te infasori cu un fular de lana dupa baie si sa-ti pui sosete de bumbac .De asemenea mi-a recomandat supozitoare piafen.Dupa trei luni de tratament nu am mai avut nici o problema si au trecut de atunci 4 ani.Multa sanatate.Dr.Varmesag de la sp.Polizu este un medic bun,eu am medic personal in PitestiR.Paun Caziana.Alege,depinde doar de tine sa nu mai suferi.Cu drag , Marta.