Despre pilula de a doua zi

•  
    • 16 mesaje
    24 Mai 2006, 20:54
    0 0
    Am vazut ca s-a mai discutat mult despre asta....insa fiecare persoana e altfel si nu stiu de ce dar am simtit nevoia sa postez un subiect nou....sa va spun ce ma sperie asa tare
    Ei bine....am patit-o....s-a rupt prezervativul...am dat fuguta la farmacie si am luat Postinor2...prima pastila deja am luat-o cam la 3 ore dupa contact....a doua trebuie sa o iau de acum incolo....Am citit multe si mi-e frica de acele efecte secundare care apar....
    Si nu-s lamurita...eu am avut menstruatia pe 12....deci acum 12 zile...de la Postinor o sa am peste aprox 5 zile iarasi? Si daca nu am? E anormal? Daca am prea mult...(adica nu o sangerare usoara ci menstruatie in toata puterea cuvantului) cand o sa am urmatoarea menstruatie? La aprox 28 zile dupa aceasta provocata de Postinor...sau dupa aprox 28 de zile de cand am avut ultima oara adika pe 12?
    Pana acum.......au trecut vreo 2 ore de la administrare....nu s-a intamplat nimic...dar sunt stresata pls help meeeeeee
  •  
    • 1022 mesaje
    24 Mai 2006, 21:19
    0 0
    A doua trebuie dupa 12 h.Nu mai stiu exact cum s-a manifestat la mine ca si eu am luat cu ani..in urma dar am fost ok.pai cand iti va veni ciclul..foloseste mijloace sigure pana data viitoare sa vezi cum se regleaza.
  •  
    • 16 mesaje
    24 Mai 2006, 21:22
    0 0
    oricum regulat cum trebuie...n-a fost niciodata.....eu voiam sa stiu daca acea sangerare care ar trebui sa apara la 5 zile aprox. se poate considera o menstruatie si urmatoarea menstruatie mi-o calculez in functie de aia sau nu??
    A...si da dupa 12 ore o iau...am luat-o pe la 19:00...deci o iau maine dimineata la 7 pe a 2-a
  •  
    • 1022 mesaje
    24 Mai 2006, 21:31
    0 0
    suna la un cabinet de plenning si intreaba, nu mai stiu ce se intampla.eu cand am luat am sunat la cabinet si mi-a zis ca supa 12 ore sa o iau pwe a doua, iar de cand s-a intamplat..sa nu treaca mai mult de 8h si sa iau prima pastila
  •  
    • 2039 mesaje
    24 Mai 2006, 22:46
    0 0
    Poti sa iei pastila pana in 72 de ore de eveniment! Cu cat mai devreme cu atat mai bine! A doua pastila o iei la 12 ore de la prima si in mod normal dupa 5-7 zile ar trebui sa ai o sangerare pe care o poti considera menstruatie! Urmatoare menstruatie o astepti la aproximativ 28 de zile de la acea sangerare. E posibil sa ti se deregleze putin ciclul. Nu trebuie neaparat sa te simti rau dupa pastile!
  •  
    • 16 mesaje
    25 Mai 2006, 09:27
    0 0
    Aha....mersi pentru raspuns....cat despre dereglat......totdeauna a fost....asa ca....tot aia e.... am luat pastila....am spus...la vreo 3 ore dupa contact...acum dupa 12 ore am luat-o si pe a doua.....astept sa vad ce se intampla.........Acum dupa a doua simt ca parca ma dor putin ovarele....dar nu stiu, cred ca e normal.....si nu tare...sper sa fie bine
  •  
    • 10 mesaje
    25 Mai 2006, 11:54
    0 0
    Eu am luat de 2 ori aceste pastile.
    Deci prima oara cand le`am luat a fost totul ok .. si mi`a venit exact atunci cand trebuia sa vina.
    A 2-a oara cand le`am luat.. imi trecuse ciclul de doar 3 zile .. si mi`a vezit iar!
    Am zis ca mor.. Pe mine ma tzine 5 zile .. si devin anemica din cauza pierderii sangelui. Apai ca dupa 2 zile mi`a venit iar .. insa nu m`a tzinut decat 2 zile ..
    Ma rog .. Eram ca un cadavru viu Oricum de un lucru m`am convins NU mai vreau acele pastilutze
  •  
    • 16 mesaje
    25 Mai 2006, 14:05
    0 0
    Nici eu nu le-as fi luat daca nu ar fi fost nevoie..... oricum deocamdata sunt in asteptare sa vad daca imi vine iar....ca si mie imi trecuse cam pe 17......deci....mai era pana la urmatoarea menstruatie
  •  
    • 16 mesaje
    26 Mai 2006, 17:05
    0 0
    Azi ma simt cam...nu stiu cam cum...cam nervoasa m-am descarcat pe prietenu meu ...da bine ca m-a inteles ca atat imi mai trebuia sa ma cert si cu el....
    Ma cam fierbe prin burtica...ma simt cam la fel ca inainte de menstruatie....creca tre sa apara si ea.....of of...abia astept sa trec si peste asta....
  •  
    • 16 mesaje
    27 Mai 2006, 13:35
    0 0
    fetelor.......cred ca de la Postinor 2 m-am trezit cu o diaree de mai toata frumusetea.... am voie sa iau pastile? Sau interactioneaza cu postinorul si ii reduce efectul ? Pastile gen furazolidon... ?