help, help !!!
-
23 Mai 2006, 18:030 0Buna fetelor.
Nu stiu ce sa mai fac. Mi-am facut o cauterizare acum 2 luni jumate si de vreo 2-3 saptamani, am primit "acordul" sa intretin contact sexual. nu s-a intamplat nimic, cu toate ca eram foarte stresata ca mi s-ar putea intampla prima data dupa cauterizare. ei bine dupa 2 saptamani dupa un contact sexual am inceput sa sangerez, dar e ciudat culoarea, e maroniu-negricios. acuma imi trece si menstruatia, dar a durat mai mult decat de obicei. nu mai stiu ce sa fac. dna doctor mi-a spus atunci ca nu o sa fie probleme, dar uite ca... ati mai patit si voi asa?????
please, help!
-
23 Mai 2006, 20:35Eu nu am patit asta. Dar, parerea mea este sa te duci iar la doctor. Sa nu fie mai rau. Mie im aparea o secretie rozalie inainte de menstruatie si doc. a spus ca nu trebuie sa-mi fac probleme. Dar doctora respectiva era o dobitoaca. Nu mi-a facut nici macar o lama. mi-a dat doar niste ovule si o crema, parca. Mi-a trecut, dar nu mi-a placut cum m-a consultat.
Du-te la doctor. Sanatate. -
23 Mai 2006, 21:55mie nu mi s-a intamplat asa ceva dar dupa cauterizatie am avut aceeasi secretie maronie cam la o sapt maxim ...apoi la contactul sexual nu a mai fost nimik...deci...poate mai bine mergi la doftor sa vezi ce zice....soryy si multa sanatate...
-
30 Mai 2006, 01:24Nu te speria,maroniul de care vorbesti e de fapt,o "curatire"...era rau daca era rosu curat sau roz(doamne fereste!)
Oricum,pina ajungi la un control fa-ti irigatii cu ceai de galbenele...ajuta cicatrizarea si multe altele pe care nu le mai insir...
Sanatate!