polimenoree
-
0 0Luna aceasta durata CM a fost de 17 zile, cauza dereglare hormonala.As vrea sa stiu daca vi s-a intimplat asa ceva si ce remedii credeti ca mi-ar prinde bine.Daca cineva a mai avut astfel de probleme si cum le-a rezolvat. Tratamentul cu Duphaston indicat de medic imi creeaza tensionarea sanilor, angorjarea lor,mameloane dureroase.
Multumesc! -
Si eu am in ultimele luni problema asta. de obicei ciclul imi venea la 28 zile, dar acum vine la 20-22 zile, dar nu e ciclu propriu zis, e mai mult o scurgere maronie, care dureaza vreo 7-8 zile, si de-abia apoi vine ciclul. Am avut probleme cu un ovar inflamat pentru care am facut tratament cu antibiotic, si supozitoare indometacin.Nu stiu daca e cazul sa ma duc la medic, sau nu... Sunt foarte derutata.Help me!!
-
scarmen, si eu am un chist pe ovar dr de circa 5cm, din august anul trecut, a-si dori sa stiu care este problema ta mai exact, daca se poate, si duphaston cit costa, eu am primit orgametril cite 1 cutie pe luna, 2 luni, iar acum iau numai 10 tb, am si fibrom, m-ar interesa teoretic caci nu am luat nici un medicament fara indicatiile medicului, nici anticonceptionale.
multumesc