Atac de panica sau altceva?

•  
    • 145 mesaje
    23 Mai 2006, 11:35
    0 0
    De ceva ani ma tot confrunt cu niste perioade ciudate in care nu reusesc sa-mi controlez respiratia. Senzatia este ca nu reusesc sa-mi umplu plamanii de aer...parca nu as reusi sa respir profund si tot incerc marind ritmul. De multe ori reusesc sa-mi reglez respiratia incercand sa casc. E foarte ciudat. Se intampla fara sens si doar in cazul in care constientizez lucrul asta si din cauza asta tind sa cred ca totul este in subconstientul meu. In rest lucrurile stau normal...mai precis nu prezint frica de lucrururi sau situatii....doar incapacitatea asta de a respira. La voi se manifesta tot asa? Ma sperie starile astea...
  •  
    • 4487 mesaje
    23 Mai 2006, 11:46
    0 0
    se intampla asta numai cand constientizezi sau intr-o alta situatie? Adica ai ceva de facut si tie teama ca nu termini sau alte faze.
  •  
    • 1964 mesaje
    23 Mai 2006, 11:50
    0 0
    Insuficienta respiratorie neinsotita de alte stari nu este atac de panica . Asa ca ... fa-ti niste analize
  •  
    • 145 mesaje
    23 Mai 2006, 11:51
    0 0
    Se intampla si fara sens, dar si in momente de agitatie sau spre exemplu aglomeratie...etc. Ma innebunesc starile astea...
  •  
    • 1964 mesaje
    23 Mai 2006, 11:57
    0 0
    incearca sa mergi la un psihiatru
  •  
    • 309 mesaje
    24 Mai 2006, 00:01
    0 0
    Adina,stiu ft.bine ce spui,pt ca am trecut si eu prin asa ceva.Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau,poate sa incerci sa nu te mai gandesti la asta.O sa treaca pana la urma si o sa apara altceva,apoi, cel mai probabil.Daca esti la inceput ai toate sansele sa te faci bine,asa ca controleaza-te cat mai mult, fa ceva ce-ti distrage atentia de la gandul ca nu poti respira adanc.Bafta!!!!!!!!!!
  •  
    • 145 mesaje
    24 Mai 2006, 09:40
    0 0
    Nici nu stii cat ma bucur ca ma intelege cineva. E oribila insa senzatia...Oricum fata de ieri parca sunt mai bine. Si e adevarat...daca nu ma gandesc la asta parca nici nu o simt.
  •  
    • 309 mesaje
    24 Mai 2006, 19:07
    0 0
    ai vazut ca se poate?? tinem legatura!
  •  
    • 744 mesaje
    25 Mai 2006, 09:30
    0 0
    Adina,ce ai tu e pe sistem neuro-vegetativ.mai poate fi si un atac de astm,chiar fara sa stii ca ai asa ceva.simti ca te sufoci?daca da,controleaza-ti tiroida.si un sfat:cand mai ai starea asta,incearca sa respiri normal,nu adanc si sa te gandesti la altceva.cascatul vine tocmai de la nevoia de aer pe care o simti.sa auzim de bine.