Tensiune arteriala scazuta
-
3 1Mesaj şters de administrator
-
Si eu sufar de acelasi lucru, eu am 9 cu 5,iar vara mai ales am niste stari f. proaste datorita caldurii. Am zile cand ma simt f. rau, adica: ameteli,stari de lesin, dureri de cap (la ceafa), stare de oboseala permanenta,frisoane, tiuit in urechi. Am fost la farmacie sa intreb ce as putea sa iau ca am zile in care ma simt f. rau. farmacista mi-a spus ca nu exista tratament pt. tensiune mica, ca trebuie sa ma hidratez tot timpul, adica sa beau apa plata la greu, sa nu stau in locuri supraincalzite (gen sauna)sau vara in caldura mare ca exista riscul de lesin, si sa beau cand si cand cate un paharel de coniac.Nu este recomandata cafeaua, pt. ca intr-adevar, pe moment iti creste tensiunea, dar mai apoi o scade si mai tare.Cred ca tensiunea mica are ceva legaturi cu glicemia, pt. ca intr-adevar, daca mananci sau bei ceva dulce cand ai starea aceea de lesin, de nu te mai poti tine pe picioare, iti mai trece.
-
Eu am tensiunea mica de cativa ani..cafeaua nu mi face bine,am palpitatii de la ea..medicul mi a spus sa evit cofeina..inclusiv cola imi face rau.AM uneori ameteli,stari de lesin si palpitatii.La inceput am crezut ca e mare din cauza lor,sau ca oscileaza,dar pur si simplu e mica.Daca voua va face bine cafeaua e ok..dar daca vedeti ca aveti vreo senzatie care nu e ok nu mai beti.Eu ma simt f bine fara sa beau..Ah si evitati baile f fierbinti si aburii..
-
Imi pare rau, draga Milady sa aud ca ai asa o problema..Recomandarea mea este sa studiezi pe net Formula As si o sa gasesti acolo zeci de cazuri si subiecte si metode de tratament naturiste pt asa ceva..
Din ceea ce stiu SIGUR si am citit de multe ori in ziar, este ca ceaiul de visc, dar si maceratul din visc regleaza tensiunea foarte bine.. si viscul este singura planta care are rol de regulator al tensiunii, adica, indiferent daca ai tensiunea mare sau mica, folosirea viscului aduce tensiunea in limte normale..
Nu am timp sa caut acum, dar cauta in Formula As despre benefiicile ceaiului de visc si cum se face, eventual da o cautare pe Google si vei gasi zeci de pagini, cred.. (cauta si visc si vasc.. eu scriu doar visc, pt ca eu nu am trecut la noua scriere, sau vechea, ca e de vreo 4-5 ani
, pt ca nu imi place si academicienii de la Iasi si ziarele din Iasi fac la fel, si eu sint prea incapatinat sa fac aberatiile astea.. si nici la firma nu comenteaza nimeni niciodata.. asta e.. daca o sa vrea cineva sa ma oblige, imi schimb jobul.. si nu glumesc
)
Multa sanatate tuturor si cind mai aveti probleme de sanatate va recomand cu caldura sa cititi din Formula As..