copila mea
-
21 Mai 2006, 21:460 0De cateva sapt incoace fetita mea in varsta de 8 ani se plange ca o doare burtica in jurul buricului ,acum de cateva zile imi spune ca o doare si spatele in momentul in care o doare burtica .Nu stiu ce sa mai cred ,am fost cu ea la doctorita noastra de circa care si-a dat cu parerea ca ar avea viermisori si m-a trimis sa-i fac niste analize ,analize care au iesit foarte bune si din care nu reise faptul ca ar avea paraziti intestinali ,insa ea totusi mi-a dat zentel .Nu prea am incredere in ea si am temeri ca durerile de burtica asociate cu cele de spate sa nu fie de la altceva ,maine m-am hotarat sa ma duc la spitalul de copii la un doctor internist sa-i cer parerea ,insa acum sunt f ingrijorata si simt ca nu am sa dorm la noapte pt ca astzi durerile au fost mai puternice decat altadata si toata suprafata abdomenului .As vrea sa-mi spuneti daca v-ati confruntat cu probleme similare la copii vostri ,sa mai discut cu cineva despre asta pana maine cand merg la doctor.
aa.era sa uit explicatia doctoritei pt durerile de spate a fost ca nu ar avea o pozitie corecta a coloanei ....dar totusi asociate cu durerile de burtica parca nu mi se pare acelasi lucru
OFF doctorii astia -
22 Mai 2006, 00:34daca nu are enterocolita hernie sau apendicita ,parerea mea este ca are o raceala la rinichi,daca citesti mesajul acum ,poti sa-i pui o compresa calda pe spate cu ceva ce se mentine cald mai mult timp,un bidon de plastic cu apa cat poate sa suporte,iti inteleg ingrijorarea si sunt alaturi de tine cu sufletul,multa sanatate fetitei si tie