Pentru gravidute si nu numai (V)
-
0 0Ce ziceti fetelor, o luam de la capat?
-
azi am intrat in luna a 9-a, ma simt f greoaie!
ieri am fost undeva, mai departe de casa, si mi s-au unflat atat de rau picioarele incat nici nu mai mau incaput in pantofi! asa ceva nu mi s-a mai intamplat.
ma gandeam la tine, rorox, caci am citit mereu ca aveai probleme cu retinerea apei in corp! -
Angelika, stiu ca e groaznica senzatia de picioare umflate. Eu din luna a 7-a am mancat doar fara sare, si paine fara sare, adica totul fara sare
. Incearca sa mananci mai putin sarat si stai intinsa in pat cu picioarele pe o perna, dar oicum acum in ultima luna nu prea mai e de facut mare lucru. Doar sa astepti MOMENTUL INTALNIRII. Cred ca abia astepti! Nu mai stiu, ce este bebita al tau, fetita sau baiat? Multa sanatate!
Pupici.
Roxi. -
buna fetelor, ce mai faceti? toate bune? io revin cu alta ingrijorare...am facut febra, fara sa fiu racita sau sa am alte simptome. nu febra mare. oare ce-o fi? o fi legata de sarcina?doctorul meu e plecat la o conventie si nu pot lua legatura cu el asa ca sunt chiar ingrijorata.poate ma puteti lamuri...
multzam frumos! -
Kitty, e posibil sa fie o infectie urinara. Io asa am patit...am depistat-o in urma analizelor efectuate in primu' trimestru de sarcina. In luna 7 cand am repetat analizele nu a mai iesit infectie urinara. Incearca sa bei cat mai multe lichide (sucuri naturale, apa, ceai etc.) Totusi mergi la dr. Sanatate maxima si sarcina usoara
-
si eu am facut febra, chiar 38, dar am avut o raceala. doctorul mi-a recomandat multe ceaiuri si 3 tb/zi eferalgan cu vit c.
rorox, ce face edi? i-au trecut colicii? vecina mea de apartament are un baietel de 2 saptamani si imi spunea ca nu mai stie ce sa faca cu el, ca plange non-stop, nu doarme, se inroseste la fata si se potoleste cat de cat daca il tine pe burta. tu cum ai rezolvat problema asta? poate o putem ajuta, mi-e mila de ea, e nedormita si f obosita.
va pup -
Salut fetelor,
M-am intors azi din spital(in urma cu o jumatate de ora) dar bebe e inca in burta. E mai bine asa. Am fost suspecta de membrane fisurate dar lichidul pierdut nu e ceea ce credeam eu, asa a zis doctorul. Se pare ca am avut niste scurgeri mai abundente.Am facut tratament si iata-ma din nou acasa.
Azi am facut eco si se pare (nu se stie sigur, iar din cauza pozitiei lu' bebe) ca este fetita. Asadar, Alexandra.
Va pup pe toate si ma bucur ca sunt iar alaturi de voi. -
violeta, ma bucur mult ca te-ai intors, iar bebica ta este inca in burta!
sa dea dumnezeu sa mai stea cel putin 2 sapt. oricum ar trai daca s-ar naste acum, dar acum e perioada cand pune ceva strat de grasime, si plamanii incepand cu sapt. 37 au functia lor deplina.
oricum fetelor, aici in austria se nasc bebici la 25 saptamani, si credeti-ma traiesc si se dezvolta bine. am ramas socata, dar multumim lui Dumnezeu ca stiinta evolueza atat.
rorox eu voi avea fetita. asa ca o sa o cheme Eberharda. e un nume nemtesc, eu vroiam romanesc, dar de..
kitty, temperatura nu prea este normala. de la 39 de grade poate afecta bebicul. e bine sa depistezi cauza. in cauza unei infectii e bine sa fie tratata, pentru ca infectiile duc la nasteri premature si la afectiuni ale bebelusului. nu vreau sa te sperii, dar e bine sa te tratezi. si eu am avut in perioada sarcinii, infectie urinara, nu am avut temperatura. medicul meu ma suna mereu sa ma intrebe daca sunt bine, si primul lucru era daca am temperatura. eu in 3 zile m-am pus pe picioare cu mult lichid si e drept antibiotic:amoxicilina(care se ia in perioada sarcinii).
fetelor sa fiti sanatoase, la burtici sanatate si mamicilor si bebicilor la fel.