vi s-a intamplat asta?
-
0 0iau Diane 35 ca si tratament pentru chisturi ovariene. sunt in prima luna de administrare. Dar menstruatia nu vine, desi sunt in ziua 30 a ciclului. vi s-a mai intamplat asta? sarcina este in principiu exclusa datorita si altui tip de protectie pe langa anticonceptionale.
-
nu. Nu sunt cazuri din astea si si daca or fi inseamna ca e ceva in neregula cu anticonceotionalele pe care le iei (mai bine zis la reactia pe care o are organismul tau la ele)
Eu in continuare nu inteleg cum naiba faci tu socoteala insa. A cata zi este de cand nu ai mai luat deloc pastila ?
N-ai pentru ce
. Te inteleg ... eu iau pastile de 4 ani si am tot trecut prin tot felul de "experiente" si intrebari
-
draga ana,
in primul sa stii ca trebuia sa iei diane 35 incepand cu prima zi a mestrei (asa scrie pe instructiuni si mie asa mi-a spus doctorul sa iau- tot pt chisturi).
in al doilea rand, in cazul in care nu vine menstruatia - exista astfel de situatii si dereglari- si nu ai primit tratament decat pentru o luna de zile, iti recomand sa iei utrogestan - 2 pastile seara inainte de culcare timp de 10 zile. Daca iti vine intrerupi. Daca nu, dupa cele 10 zile, in max o saptamana iti vine.
daca vrei sa ramai insarcinata si iti doresti, nu fa test de sarcina sa nu fii dezamagita pt ca nu e asa de simplu sa ramai cand ai chisturi (Doamne ajuta! dar ...). Oricum utrogestan nu are efecte asupra unei sarcini in primul trimestru, ci chiar ajuta.
pupi si sanatate!