folosirea prezervativului non-stop
-
18 Mai 2006, 15:380 0Buna.Sunt casatorita de 4 ani si am o fetita de 3 anisori.In primul an de casatorie am luat anticonceptionale dar pt.ca m-am ingrasat am renuntat la ele.De atunci folosim prezervativul non-stop.Intrebarea mea este daca este bine pentru ca am auzit ceva ,cum ca in timp ar afecta mucoasa genitala sau asa ceva.Ce spuneti?
-
18 Mai 2006, 15:59Buna! Ai incercat sa schimbi pilulele? Nu toate te ingrasa, alea nu erau potrivite organismului tau.
Eu n-am auzit sa patesti ceva de la fol prezervativului, dar e neplacut, mai ales ca e si sotul tau...
De ce nu optezi pt sterilet? Ca ai deja o nastere la activ... sau contraceptive injectabile... orice, numai prez nu! -
18 Mai 2006, 18:49Si eu si sotul meu suntem casatoriti de 3 ani si folosim mereu prezervativul, pentru ca consideram ca inca nu e momentul pentru un bebe. Dar nu am auzit ca ar provoca probleme mucoasei vaginale. Inainte sa ne casatorim, am folosit 4 ani pilule contraceptive, dar mi-au aparut niste probleme la tiroida si am hotarat sa nu mai iau niciodata.
-
18 Mai 2006, 19:08Si eu m-am hotarat sa trec din nou pe pastile chiar daca pana acum nu mi s-a potrivit nici una. Nu stiu ce sa mai fac..
-
21 Mai 2006, 03:11Folosim prezervativul de 9 ani si n-am mai patit nimic.Nu cred ca-ti va face nici un rau doar ca te vei obisnui cu el si apoi va fi mai greu sa-l dai la o parte.Poti schimba anticoncep.si sa le iei o perioada,apoi o perioada prezervativul sau cum iti e tie mai usor,Insa nu o sa ti se intimple nimic de la prezervativ.
-
21 Mai 2006, 09:06Eu am auzit o prietena k a facut o ciuperca de la prezervativ.asa i a spus medicul ginecolog.are ea alergie la latex probabil.acum deoinde si de organismul fiecareia