candida?? sau altceva??
-
0 0Stiu ca s`a mai discutat subiectul acesta, dar in continuare sunt nelamurita..am facut si analize, am fost si la doctori, rezultatul e acelasi: la analiza nu apare nimic,iar in urma examenului ginecologic doctorii sustin ca sunt ok. Cu toate astea,de cateva luni am o secretie alba care cateodata e mai abundenta, cu o textura mai ciudata si apare numai inaintea menstruatiei..La contact sexual am devenit mult mai sensibila decat inainte,in primele cateva minute penetrarea este destul de dificila .Contactul sexual are loc destul de rar, aprx o data la 3 saptamani si de fiecare data ma ustura dupa.Cam de o saptamana(n`am mai avut contact de o luna) mi-au aparut in secretie niste fragmente albe, ca niste firimituri..nu sunt in cantitate mare si nu manaca sau ustura, doar ca vaginul e mai sensibil la atingere.De cand mi-a aparut asta fac spalaturi 1-2 ori/zi cu pelin si coada soricelului. In plus, am introdus alternativ ovule cu propolis si monofemina2 seara inainte de culcare. Nu observ nici o schimbare majora. Oare isi fac efectul mai greu?Am inteles ca tratamentele naturiste sunt mai lente, dar sigure. Orice pareri sau sfaturi sunt binevenite..va multumesc
-
Candida nu e pt ca iese foarte usor la analize si ar trebui sa te manance si sa te usture de sa nu poti sa faci nimic!
Iei anticonceptionale? Daca da, este foarte probabil ca secretia aceea sa fie de al ele, se numeste secretie hormonala.
Daca nu iei pilule, te sfatuiesc sa-ti faci analiza de chlamydia... este o infectie foarte frecventa si se trateaza usor, dar daca nu o tratezi poate avea urmari grave (infertilitate)!
Astept noutati! -
anticonceptionale nu iau..
cat despre chlamidya..nu ar fi trebuit sa iasa la cultura din col sau lama?
mi-as dori pe cat posibil sa evit doctorii, pentru ca nu m-au ajutat cu nimic, ba chiar mai mult, o dna "doctor" mi-a cauzat o rana..a scos valva plina de sange,spunand ca am o rana mare pe col. pana atunci nu avusesem vreodata vreun firicel de sange inafara menstruatiei, viata sexuala o incepusem de 2 luni, iar activitatea era rara si blanda. deci slabe sanse dupa parerea mea de rana pe col in conditiile astea. ulterior un alt doctor mi`a spus ca respectiva imi provocase o rana, dar ca nu mai am nimic, ca exista o simpla eroziune a colului, normala pentru multe femei. ce sa mai cred..ba e normala eroziunea pe col..ba nu e..cu cat citesc mai mult, cu atat intru mai mult in ceatza, iar in doctori am inceput sa nu mai am incredere. dak ai un inceput de ceva, considera ca n`ai nimic si sunt superficiali..iar dak te duci cu io stiu ce mare pacoste, se iau de tine, ca de ce vii asa tarziu.. ma gandesc ca daca e sa am ceva, este in cantitate mica,pentru ca se manifesta slab si nu tot timpu`. pana la urma, spalaturile cu ceaiuri si ovulele respective sunt bune de ceva?actioneaza mai lent sau nu o sa dea rezultat?sa incerc tantum rosa? imi poate recomanda cineva altceva?irigatii cu ceva anume?..si nu as vrea sa apelez la medicamente dupa ureche, mai mult rau as face.. -
Buna,
Bine ca ati deschis subiectul,si eu am avut aceeasi problema, aveam o scurgere inainte de ciclu si o zi doua dupa, dar am facut tratament cu puliginax si unguent crema pimafucin si m-am simtit mai bine.
Depinde si de lengeria intima obligatoriu sa fie de bumbac si atentie la sapunul pe care il folositi.Trebuie si partenerul sa faca tratament.Si acum mai patesc dar mai rar.dar mai folosesc ovule sau unguent.Astept noutati stiti mai multe. -
Oana, chlamydia nu iese nici la lama, nici la papanicolau. Se face o analiza speciala care costa in jur de 400.000!
Secretia ta are aspect grunjos, nu? Sa stii ca infectiile astea nu trebuie neaparat sa te dea afara din casa..pot fi si mai tacute, dar sa ascunda multe!
De gonorella stiu ca este o BTS care se trateaza cu antibiotice. iti dau un link de unde poti citi pe larg despre ea:
http://www.sexaz.ro/content/educatie-sexuala/boli-sexuale/prezervativ-bolile/boli-sexuale-gonoree.htm -
Alexia, daca ar fi fost suspiciune de chlamidya sau altceva nu ar fi fost normal ca medicul sa ma trimita sa-mi fac analiza pt asa ceva? Mie mi-a spus sa pastrez o igiena riguroasa ca nu am nimic, ca e o scurgere hormonala ceva mai abundenta, ca in general, multe femei se plang de "uscaciune" vaginala dar ca la mine, este situatia inversa si nu e nimic anormal. L-am intrebat daca trebuie sa mai fac vreo analiza si a spus ca nu pt ca totul e ok. Nu stiu ce sa mai cred.
-
Doctorii astia... eu nu am incredere in ei!
O secretie normala, hormonala, este alb-galbuie, fara miros (sau un miros fad, neintepator si nederanjant), mai abundenta sau nu, care se intareste pe slip si are o consistentza de... lapte demachiant (
stiu ca e caraghioasa comparatia, dar e cea mai buna asemanare)!
Daca este grunjoasa, sau are alta culoare, sau miroase urat, provoaca mancarimi, arsuri, dureri in timpul actului sexual, nu este normala! Si ca ceva sa nu fie in regula trebuie sa ai macar una din toate aceste manifestari!