apendicita??
-
0 0fetelor care ati avut apendicita, ce simptome ati avut?
ma doare in partea dreapta de cateva zile, pare ar fi totusi ceva la rinichi ca merge durerea in spate dar..daca e apendicita? -
Ca sa vezi daca e apendicita stai intinsa pe spate si incearca sa ridici piciorul drept si sa apesi in partea dreapta, acolo unde zici ca tre doare; daca durerea se accentueaza sau nu poti ridica piciorul e apendicita.
Poate sa fie si o durere data de anexita.
Poate fi o durere data si de o patogenie a rinichiului drept. Daca durerea vine din spate, de la nivel lombar . Daca urinezi des, cu sange , tulbure, te doare cand faci pipi. Durerea de rinichi se duce , de obicei , la nivelul labiilor, are aceasta tendinta de a iradia ( de a se duce) la nivelul organelor genitale externe. -
Eu m-am operat anul trecut de apendicita. Dar simptomele mele nu au fost cele care sunt de obicei. Am crezut ca este fierea sau bila, dar am fost la spital si mi-a spus ca este apendicita. Ce m-am bosumflaaaaat!!!! Si m-am operat, ca nu am avut incotro. Du-te la spital mai bine. Eu nu am avut dureri care coborau pe picior, amorteli si alte chestii din astea. Pup si....la spital.
-
pe mine ma dureau rinichi...am ajuns sa nu ma pot ridica din pat si sa vomit la 1 ora...asa incontinuu pana am ajuns la urgentza...a fost oribil...nu am mancat si baut 5 zile,ca nu am avut voie..si pe spate nu putea sta...am crezut ca nu mai scap,asa ca atata timp cat te ti pe picioare dute tu la un control.
-
Buna, eu m-am operat acum 2 luni si jumatate. Ma simt o.k., eu am avut dureri ciudate pe parcursul a multor ani, mi s-a pus mai demult diagnosticul de apendicita cronica. Anul acesta m-am decis sa ma scap de aceste dureri pentru chiar daca scapam de "crize" acestea reveneau....pana intr-o buna zi cand apendicele putea plesni....de frica sa nu ma apuce intr-un loc unde nu pot merge la medic si in plus sa ma scap de aceste dureri m-am operat si ma simt bine. E mult, mult mai bine sa mergi din timp, eu nu am avut deloc complicatii la operatie deoarece apendicele meu era intreg nu perforat. Inainte de operatie mi-am facut si un eco abdominal sa vad daca nu e fierea sau alt organ intern de vina. Te sfatuiesc sa-ti faci in eco si pe urma mergi la un control la chirurgie pentru ca nu e de joaca. Toata lumea spune vai operatia de apendicita e foare la ureche, este daca mergi din timp daca nu...complicatii si cine stie daca iti mai revii cum trebuie.
-
Buna, eu m-am operat acum 2 luni si jumatate. Ma simt o.k., eu am avut dureri ciudate pe parcursul a multor ani, mi s-a pus mai demult diagnosticul de apendicita cronica. Anul acesta m-am decis sa ma scap de aceste dureri pentru chiar daca scapam de "crize" acestea reveneau....pana intr-o buna zi cand apendicele putea plesni....de frica sa nu ma apuce intr-un loc unde nu pot merge la medic si in plus sa ma scap de aceste dureri m-am operat si ma simt bine. E mult, mult mai bine sa mergi din timp, eu nu am avut deloc complicatii la operatie deoarece apendicele meu era intreg nu perforat. Inainte de operatie mi-am facut si un eco abdominal sa vad daca nu e fierea sau alt organ intern de vina. Te sfatuiesc sa-ti faci in eco si pe urma mergi la un control la chirurgie pentru ca nu e de joaca. Toata lumea spune vai operatia de apendicita e foare la ureche, este daca mergi din timp daca nu...complicatii si cine stie daca iti mai revii cum trebuie.
-
-
Buna,
simptomele in cazul inflamatiei apendicelui difera de la om la om...Nu este bine sa mai stai in nesiguranta, poate fi fatal daca intradevar este apendicele inflamat (sora sotului meu a murit de asa ceva).
Iti recomand sa faci imediat un ecograf, rezultatul e pe loc si te linistesti.
Anul trecut am avut junghiuri la fel ca tine, care impreuna cu alte simptome ma faceau sa cred ca ma voi opera de urgenta...Dar la ecograf mi-au spus ca nu este apendicele , ci aveam o anexita pacatoasa (cronica) si o fasie de lichid pe ovarul drept. Aceasta imi dadea dureri, junghiuri, exact ca cele pe care le ai tu.
Iti doresc multa sanatate!
Elly -
Pe mine deseori, cam 1 data pe luna ma doare in partea dreapta jos, dar durerea urca si mai sus, am fost la dr. si mi-a spus ca sunt spasme ale colonului, care trece chiar prin acea zona, si care e deranjat de la diferite mancaruri (fasole, paine integrala etc.). Eu iau Triferment (pentru digestie) si Debridat (pentru durere) si intr-o zi imi trece. Du-te totusi neaparat la doctor, ca poate si la tine o fi tot colonul, si atunci scapi de grija, dar macar sa fii sigura ca nu e ceva mai grav.