Polyginax

•  
    • 47 mesaje
    17 Mai 2006, 07:26
    0 0
    Buna din nou,am fost iar la medic si mi-a dat binenteles pt candida un tratament cu ovule polyginax una la 2 zile se poate face si pe perioada menstruatiei,scrie in prospect.voi ati mai folosit?credeti ca este bun?multumesc
  •  
    • 31 mesaje
    17 Mai 2006, 09:00
    0 0
    Buna! Eu am terminat ieri tratamentul cu Polyginax si zielele astea vreau sa ma duc la control; tin sa mentionez ca le-am folosit si in perioada delicata, cred ca isi face efectul pt ca le pui seara tarziu inainte de culcare si vei sta numai la orizontala. Astfel, toata compozitia se dizolva in interior, ai grija sa iti pui absorbant pt ca dimineata va fii cascada niagara acolo . Tot pt candida mi le-a dat si mie dar, unul pe zi timp pe 12 zile. Sanatate maxima!
  •  
    • 31 mesaje
    17 Mai 2006, 09:01
    0 0
    Buna! Eu am terminat ieri tratamentul cu Polyginax si zielele astea vreau sa ma duc la control; tin sa mentionez ca le-am folosit si in perioada delicata, cred ca isi face efectul pt ca le pui seara tarziu inainte de culcare si vei sta numai la orizontala. Astfel, toata compozitia se dizolva in interior, ai grija sa iti pui absorbant pt ca dimineata va fii cascada niagara acolo . Tot pt candida mi le-a dat si mie dar, unul pe zi timp pe 12 zile. Sanatate maxima!
  •  
    • 236 mesaje
    17 Mai 2006, 11:07
    0 0
    Fetelor, unde ati gasit Poligynax? Ca eu am cautat acum vreo 2 saptamani, dar n-am gasit nicaieri.
  •  
    • 31 mesaje
    17 Mai 2006, 12:24
    0 0
    onyx23, daca esti din bucuresti, incearca la farmacia academiei pe langa universitate(pe calea victoriei) sau la sensiblue (eu am gasit pe sos giurgiului- intre piata progresul si toporasi). multa sanatate
  •  
    • 2039 mesaje
    17 Mai 2006, 12:36
    0 0
    Mie mi-a zis o farmacista ca nu prea se mai gasesc la noi. Eu am gasit totusi la Sensiblu in Dr Taberei.