pete rosii si vinete
-
16 Mai 2006, 23:191 0De aproximativ 2 luni imi apar pe piele, in special pe picioare si cateva pe antebrate, pete rosii, care in timp se fac ca niste vanatai.
Dermatologul a pus diagnosticul de capilarita purpurica cauzata de fragilitatea capilarelor. Desi urmez un tratament de 1 saptamana, parca apar din ce in ce mai multe.
Cele mai mari au un diamentru de 2 cm, iar cele mici sunt de aproximativ 3 mm. Acum am foarte multe, aproximativ 30 pe piciorul stang si vreu 15 pe dreptul.
Nu ma doare nimic, dar sunt cam inestetice.
Medicul mi-a spus ca a avut mai multe paciente care au aceasta probleme. Puteti sa-mi spuneti vreun leac?
Multumesc mult -
17 Mai 2006, 09:04ceva analize ti-a facut ??
daca nu este cauzat de o infestare cu un parazit, poate fi cauzat de o carenta mare de vitamina C, care determina o fragilitate accentuata a capilarelor. Poate fi tratata in timp, nu in citeva zile, cu o cura cu produse naturale; pt eficientizarea acestei cure - care poate rezolva si alte probleme existente in acelasi timp- scrie-mi pe adresa locweb@flash.ro, indicind si eventuale dereglaje hormonale, tranzit intestinal defectuos, probleme cu unghiile, etc. -
17 Mai 2006, 09:36Valinis, inainte de a lua tratamente afla exact ce ai; fa analiza la hematologie (la Fundeni daca esti din Bucuresti).
-
25 Mar 2009, 22:19Am si eu capilarita purpurica. Nu am scapat de ea nici acum, dupa aproape 13 ani. Un singur tratament a dat randament, desi vad ca iarasi mi`a reaparut o pata pe tibie, foarte rosie, care se mareste. Daca vrei sa vb mai multe, intra pe adresa de mess silviacostescu10 , sau pe mail silviacostescu10@yahoo.com.