Tratament impotriva psoriazisului

•  
    • 1 mesaje
    16 Mai 2006, 16:56
    0 0
    De multi ani, aproape de mic copil sufar de psoriazis, fara sa stiu ca aceasta boala este genetica si ce trebuie sa fac. Medicii mi-au dat tot felul de tratamente, dar singurul rezultat a fost extinderea plagilor, care erau numai la coate si la genunchi, la pielea capului. Ma apucase disperarea. Pe langa faptul ca este inestetic, mancarimile si craparea pielii sunt insuportabile. Nu mai stiam ce sa fac pana cand un medic mi-a prescris niste produse noi, foarte eficiente, dupa cum spunea el. La inceput am fost sceptic, dar am incercat. Linia de produse se numeste Kamedis, iar produsele special dedicate psoriazisului sunt PSO MEDIS SAMPON, PSO MEDIS LOTIUNE PENTRU SCALP si PSO MEDIS GEL. Produsele sunt pentru pielea capului si pentru corp. Le-am incercat si, dupa numai o luna de zile, pot sa spun ca ma simt excelent. Mancarimile au disparut, iar pielea e aproape curata. Recomand tuturor aceste produse. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.kamedis.ro. Multa sanatate tuturor si aveti incredere in aceste produse noi care aduc o raza de lumina in viata bolnavilor de psoriaziz.
  •  
    • 7 mesaje
    17 Mai 2006, 12:19
    0 0
    Despre tratamentele din Clinica Psoremiss ai auzit? Ce parere ai?
  •  
    • 7 mesaje
    0 0
  •  
    • 7 mesaje
    0 0