OVULATIE
-
0 0cam la cat timp se declanseaza ovulatia dupa pregnyl?si cam cand tre sa prestezi?
-
Buna , sunt in aceeasi situatie numai ca eu sunt mai veche in "munca";ca sa scapi de orice stres te duci frumos la farmacie si ceri teste de ovulatie (arata si se fac la fel ca cele de sarcina)mie mi-a spus doctorul sa le fac incepand cu ziua 9 a menstruatiei(adica chiar azi incep)si in general ies cele 2 liniute cam in ziua 14-15.eu imi cumpar teste de la Doctor Sigur pentru ca sunt mai ieftine(85.000 lei cutia)si contin 3 teste.Iti urez bafta si daca mai ai intrebari la care iti pot raspunde....scrie-mi la viocris@eva.ro.
-
In primul rand eu de cate ori am facut pregnyl am facut cand a vazut dr. ca este ovulatia buna, si mi-a spus sa il fac la o anumita ora si tot la o anumita ora sa si "prestez"........dar degeaba am"prestat".Daca nu sunt prea indiscreta la ce spital si ce dr. te tratezi; te intreb din curiozitate pt. ca as vrea sa stiu si eu prin ce fel de analize si teste respectiv operatii(pt.problema in cauza)ai facut tu.
-
buna.
eu am probleme pt ca am chisturi. am avut intarzieri la menstruatie de 9 saptamani, timp in care nimeni nu-mi explica de ce, dupa care la ecografia intravaginala mi-au descoperit chisturi.
acum iau diane 35 (trebuie sa iau o luna). am luat deja 10 pastile si durerile de burta au reaparut.
din cate am inteles si de la alte persoane, chisturile nu dor de obicei decat daca sunt f f mari. la mine sunt mititele..
stiti cum se manifesta anexieta? poate asta e cauza si eu fac tratament pt altceva....
multumesc de sfaturi. -
o sa zic,,super buna ''cand o sa raman insarcinata, ca din nov 2005, in fiecare luna imi monitorizeaza si masoara foliculii ,poate poate....cine stie?de doua luni fac tratament cu clomifen , pregnyl si utrogestan ,acum cica foliculul s-a spart ,am lama de lichid in Douglas -vezi ce tremeni folosesc?!!!
)))-si ca am si un endometru fffff grosut -numai bun pt o eventuala sarcina...DOAMNE AJUTA!!!! -
Buna sper sa ia nmai mult noroc de cat mine pt.ca eu fac tratamente din Decembrie 2003 si tot nimic, asa ca vin eu si te intreb daca ai facut histerosalpingografie, daca sotul facut spermograma.Scuza-ma ca te intreb dar astea sunt necesare in momentul cand ai probleme de fertilitate.Astept sa ma anunti ce se intampla.....BAFTA
-
Pe mine m-au pus sa fac bineanteles si multe teste endocrine si hormonale, dar cel mai recent test a fost TESTUL POSTCOITAL.La acest test s-a vazut practic mobilitatea "domnilor"dupa 4-5 ore de la.........si in vagin erau Ok de a exclamat dr. "oooo e bun sotu' tau" dar in uter erau foarte putini in viata.Concluzia este ca am secretie acida si ii distrug "domnii" deci, sansele de a ramane spontan sunt minime si ar mai creste cu 20-30% daca fac o insemninare(nu FIV).Am uitat sa-ti spun ca sunt din Buc. si am 31 ani.
-
vio, asa ceva nu am facut , dar eu inca mai sper sa raman ca am si eu deja 29 ani si....
cu ani in urma pe la 24-25 ani spuneam ,,,copil!!!!eu fac la 30 de ani , am timp ...''si uite ca acum ma chinui de zor si nimic
o sa-i sugerez doct mele sa fac si eu ce ai facut tu , ca nu stie..
faza e ca eu ma cam ingras de la pastile si...drept sa-ti spun nici nu am o silueta de invidiat asa ca niste kg in plus chiar m-ar cam deranja
dar asta e ....dau eu jos dupa sarcina , numai sa se prinda ceva
te pup si Doamne ajuta!!!! -
vio, asa ceva nu am facut , dar eu inca mai sper sa raman ca am si eu deja 29 ani si....
cu ani in urma pe la 24-25 ani spuneam ,,,copil!!!!eu fac la 30 de ani , am timp ...''si uite ca acum ma chinui de zor si nimic
faza e ca eu ma cam ingras de la pastile si...drept sa-ti spun nici nu am o silueta de invidiat asa ca niste kg in plus chiar m-ar cam deranja
te pup si Doamne ajuta!!!!