OVULATIE

•  
    • 70 mesaje
    16 Mai 2006, 11:52
    0 0
    cam la cat timp se declanseaza ovulatia dupa pregnyl?si cam cand tre sa prestezi?
  •  
    • 240 mesaje
    16 Mai 2006, 12:55
    0 1
    Vad ca nu ti-a raspuns inca nimeni asa ca pana una alta, cauta pe google si vezi ce gasesti, ca asa am gasit si eu despre contraceptie.
  •  
    • 70 mesaje
    16 Mai 2006, 13:03
    0 0
    NU SCRIE NIMIC PE NET DESPRE CE VREAU EU.....DA DOAR LA CE SE FOL MEDICAMENTUL
  •  
    • 344 mesaje
    16 Mai 2006, 13:16
    0 0
    Eu am luat pregnyl(injectabil) dar eram cu o zi inainte de ovualtie. Banuiesc ca ovulatia se decalanseaza ca de obicei.
  •  
    • 344 mesaje
    16 Mai 2006, 13:20
    1 0
    Dar tu de prestat sa prestezi zilnic, ca sa fii sigura!
  •  
    • 240 mesaje
    16 Mai 2006, 13:57
    0 0
    Intreaba un ginecolog, da' vezi sa fie unul bun, nu cum am nimerit eu.
  •  
    • 240 mesaje
    16 Mai 2006, 13:58
    0 0
    Intreaba un ginecolog, da' vezi sa fie unul bun, nu cum am nimerit eu.
  •  
    • 403 mesaje
    16 Mai 2006, 16:11
    0 0
    Buna , sunt in aceeasi situatie numai ca eu sunt mai veche in "munca";ca sa scapi de orice stres te duci frumos la farmacie si ceri teste de ovulatie (arata si se fac la fel ca cele de sarcina)mie mi-a spus doctorul sa le fac incepand cu ziua 9 a menstruatiei(adica chiar azi incep)si in general ies cele 2 liniute cam in ziua 14-15.eu imi cumpar teste de la Doctor Sigur pentru ca sunt mai ieftine(85.000 lei cutia)si contin 3 teste.Iti urez bafta si daca mai ai intrebari la care iti pot raspunde....scrie-mi la viocris@eva.ro.
  •  
    • 70 mesaje
    16 Mai 2006, 16:40
    0 0
    Buna ! eu din cate stiu ,odata facut pregnyl , daca faci test de ovulatie iti iese oricum pozitiv chiar daca foliculul nu s-a spart
    ma cam doare burta ,asa ca maine dim ma duc la doc sa vada daca s-a spart
    sper sa ajung sa fac eco abdominale ,ca de astea endovaginale ......chiar m-am saturat
  •  
    • 403 mesaje
    16 Mai 2006, 19:28
    0 0
    In primul rand eu de cate ori am facut pregnyl am facut cand a vazut dr. ca este ovulatia buna, si mi-a spus sa il fac la o anumita ora si tot la o anumita ora sa si "prestez"........dar degeaba am"prestat".Daca nu sunt prea indiscreta la ce spital si ce dr. te tratezi; te intreb din curiozitate pt. ca as vrea sa stiu si eu prin ce fel de analize si teste respectiv operatii(pt.problema in cauza)ai facut tu.
  •  
    • 225 mesaje
    17 Mai 2006, 09:11
    0 0
    buna.

eu am probleme pt ca am chisturi. am avut intarzieri la menstruatie de 9 saptamani, timp in care nimeni nu-mi explica de ce, dupa care la ecografia intravaginala mi-au descoperit chisturi.

acum iau diane 35 (trebuie sa iau o luna). am luat deja 10 pastile si durerile de burta au reaparut.

din cate am inteles si de la alte persoane, chisturile nu dor de obicei decat daca sunt f f mari. la mine sunt mititele..

stiti cum se manifesta anexieta? poate asta e cauza si eu fac tratament pt altceva....

multumesc de sfaturi.
  •  
    • 70 mesaje
    17 Mai 2006, 09:21
    0 0
    SUNT DIN IASI !!am o doc tare buna de la sp Cuza Voda si ea se ocupa de mine
  •  
    • 70 mesaje
    17 Mai 2006, 09:31
    0 0
    o sa zic,,super buna ''cand o sa raman insarcinata, ca din nov 2005, in fiecare luna imi monitorizeaza si masoara foliculii ,poate poate....cine stie?de doua luni fac tratament cu clomifen , pregnyl si utrogestan ,acum cica foliculul s-a spart ,am lama de lichid in Douglas -vezi ce tremeni folosesc?!!!)))-si ca am si un endometru fffff grosut -numai bun pt o eventuala sarcina...DOAMNE AJUTA!!!!
  •  
    • 403 mesaje
    17 Mai 2006, 09:53
    1 0
    Buna sper sa ia nmai mult noroc de cat mine pt.ca eu fac tratamente din Decembrie 2003 si tot nimic, asa ca vin eu si te intreb daca ai facut histerosalpingografie, daca sotul facut spermograma.Scuza-ma ca te intreb dar astea sunt necesare in momentul cand ai probleme de fertilitate.Astept sa ma anunti ce se intampla.....BAFTA
  •  
    • 70 mesaje
    17 Mai 2006, 09:59
    0 0
    DA !am facut hsg si el a facut spermograma si e ok 80 % rapizi si fff mobili , doc a spus ca suntem ok dpv fiziologic si ca tre sa mai vrea si D-zeu !!
    ma tem sa nu ajung la FIV...dar la urma urmei o fac si pe asta
    bunica mea spune ca acum ma chinui si ca poate mai tarziu nu o sa ma mai opresc
  •  
    • 403 mesaje
    17 Mai 2006, 12:42
    0 0
    Pe mine m-au pus sa fac bineanteles si multe teste endocrine si hormonale, dar cel mai recent test a fost TESTUL POSTCOITAL.La acest test s-a vazut practic mobilitatea "domnilor"dupa 4-5 ore de la.........si in vagin erau Ok de a exclamat dr. "oooo e bun sotu' tau" dar in uter erau foarte putini in viata.Concluzia este ca am secretie acida si ii distrug "domnii" deci, sansele de a ramane spontan sunt minime si ar mai creste cu 20-30% daca fac o insemninare(nu FIV).Am uitat sa-ti spun ca sunt din Buc. si am 31 ani.
  •  
    • 70 mesaje
    17 Mai 2006, 14:22
    0 0
    vio, asa ceva nu am facut , dar eu inca mai sper sa raman ca am si eu deja 29 ani si....
    cu ani in urma pe la 24-25 ani spuneam ,,,copil!!!!eu fac la 30 de ani , am timp ...''si uite ca acum ma chinui de zor si nimic
    o sa-i sugerez doct mele sa fac si eu ce ai facut tu , ca nu stie..
    faza e ca eu ma cam ingras de la pastile si...drept sa-ti spun nici nu am o silueta de invidiat asa ca niste kg in plus chiar m-ar cam deranja
    dar asta e ....dau eu jos dupa sarcina , numai sa se prinda ceva
    te pup si Doamne ajuta!!!!
  •  
    • 70 mesaje
    0 0
    vio, asa ceva nu am facut , dar eu inca mai sper sa raman ca am si eu deja 29 ani si....
    cu ani in urma pe la 24-25 ani spuneam ,,,copil!!!!eu fac la 30 de ani , am timp ...''si uite ca acum ma chinui de zor si nimic
    faza e ca eu ma cam ingras de la pastile si...drept sa-ti spun nici nu am o silueta de invidiat asa ca niste kg in plus chiar m-ar cam deranja
  •  
    • 70 mesaje
    0 0
  •  
    • 70 mesaje
    1 0