Am incercat
-
0 0A fost mai demult un topic in care se discuta despre marirea sanilor pe cai nechirurgicale si acolo am aflat despre Contour. L-am folosit 3 saptamani si a avut efect, dar pe urma am incetat sa-l iau si am revenit la normal, adica cu mici diferente. Marimea a revenit la normal, dar au ramas mai ferme.
M-am gandit ca unor eve le-ar folosi informatia asta. -
Contour este de la Vitacare. Un supliment alimentar pe baza de plante care stimuleaza anumite secretii hormonale si se foloseste pentru conturul sanilor. Adica se intaresc si se maresc. Tratamentul se face 3-6 luni cu cate 2x1/zi. Pentru o luna e nevoie de 2 cutii.
Se poate cumpara de la SensiBlue, probabil din farmacii, poate si de la plafar (fiind din plante, mai demult aveau). Incearca pe www.vitacare.ro ca de acolo cumperi cu cca. 5 lei mai ieftin.
Foloseste, mai ales la inceput, o crema antivergeturi si vezi ca marimea scade inapoi cand nu mai iei. -
Pe web costa 45 lei si nu platesti taxe postale dar la SensiBlue si farmacii e cam 52-55 lei. Cred ca te va ajuta dar tine-te de tratament si daca ai putea sa le iei la aceasi ora ar fi bine ca am observat la alte suplimente si chiar creme anticelulita ca punctualitatea e foarte benefica.
Incearca sa faci flotari. Efectul apare dupa vreo luna dar e cel mai eficient. Flotarile le vor ridica si tabletele le vor face tari. Vezi ca la flotari este FOARTE important sa nu faci multe dar sa le faci corecte!
Iti doresc bafta multa!