Iritatii sub sani
-
15 Mai 2006, 22:570 5Buna evelor! Azi mi a aparut o iritatie sub sani. Am simtit niste mancarimi azi,dar nu am dat importanta am zis k e din cauza caldurii. m am scarpinat si cred k din cauza asta mi s a iritat pielea, pt k la atingere nu se simte nimik.de cateva zile am inceput sa iau anticonceptionale Jeanine. ce sa fie fetelor?please help me!!!
-
15 Mai 2006, 23:18cred ca din cauza caldurii, transpiri, iar pielea fiind mai fina in aceea zona, si scarpinindu-te, ai capatat iritatie.
nu are legatura cu jasmin.
incearca sa te dai cu pudra de talc, care usuca si vindeca pielea de iritatie.
eu, atunci cand ma alegeam cu iritatie, mai ales vara duin cauza transpiratiei, si nu aveam pudra de talc in casa, luam putina faina, o incalzeam mai mult intr-o cratita, si ma dadeam pe piele, in cateva zile disparea! -
16 Mai 2006, 09:06e o iritatie doar...crema cu cortizon sau miconazol..iar naturist..ulei de migdale sau germeni de grau
-
16 Mai 2006, 09:09multumesc mult fetelor. trebuie sa plec la facultate, dar special am deschis calculatorul sa vad daca mi a raspuns cineva.poop
-
16 Mai 2006, 12:20iar m au apukt mancarimile.ma gandeam sa mi iau alerid k tot ii face atata reclama.poate o fi bun de ceva.nu mai poooooooooooooot de manacarimi.heeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!