nervii - ce sa fac
-
0 0de ceva timp sunt foarte nervoasa,ma enervez din orice,nu mai am pic de rabdare si imi musc buza de jos pana ma trezeste durerea,dar doar asa ma pot linisti.tot timpul am fostmai nervoasa dar acum parca nu ma mai recunosc.nu vreau sa merg la medic pt. ca astia ne drogheaza dar ceva naturist daca stie cineva as incerca.ce bine ar fi daca ar exista "pastila nesimtirii",dar din pacate nu e si la cate griji avem cum sa n-o luam razna?
-
Da!Gust placut si chiar si-a facut efectul! Intr-o situatie in care nu ma mai recunosteam vis-a-vis de reactii, abia dupa realizam...L-am luat si in primele 3 zile am baut cite 3 cani indulcite,apoi cite 2 timp de o sapt. dupa care 1 cana pina am terminat cutia.Suberb! Asa de fain imi rezolvam treburile si problemele, cum n-ai idee.Si ce mi-a placut ca dupa 2 zile deja ma simteam mai calma si imi dadea o stare de bine in general!
Ca si plante : tei,sunatoare,conuri hamei,talpa gistei,sovirv,cimbrisor,menta,musetel,galbenele,soc,ciubotica cucului. -
Am avut si eu ceva asemanator in decembrie. Ti-as recomanda sa consulti un medic de neuro-psihiatrie ca sa-ti studieze reactiile. Eu am stat doua saptamani in spital cu niste perfuzii pe baza de glicerina,vitamina C si piracetam,si dupa putina pauza de stres mi-am revenit complet. Nu neaparat sa te drogheze. Incearca.
-
Viata actuala este f stresanta, organismul avind nevoie de intarire in fata stresului practic permanent; cum se poate face asa ceva? Simplu, prin folosirea produselor naturale care sa aduca acele substante de care sistemul nervos are nevoie in cantitati mai mari si, lipsa lor, provoaca reactiile de care ati amintit.Nu trebuie sa lasam sa ajungem la reactiile urite de care spuneti voi, ci sa prevenim din timp. Pt asa ceva sunt suplimentele alimentare!!!
RHODIOLIN,STRESS MANAGEMENT B COMPLEX, etc -
Lenti, cred ca tu ai multe de povestit; nu ai ajuns fara motiv sa ai atatea probleme.
Pana le descalcesti incearca cu remedii mai apropiate de natural, care sigur nu-ti dauneaza.
Pentru un plus de calm ziua, asigura-ti odihna de noapte cat mai buna; este cel mai puternic regenerant al nervilor.
Culca-te la ora fixa, cat mai devreme (somnul dinnainte de 12 noaptea este cel mai valoros), lasa treburile si grijile deoparte cu doua ore inainte de culcare.
Mananca cina pana la ora 7 (19) constand in sunca sau friptura de curcan, lactate, miere, mere si neaparat un ceai de tei, sau coji de mere, ori lavanda.
Daca tot nu dormi apeleaza si la 1-2 capsule de sunatoare sau la o tableta de antistres cu valeriana din farmacie (de Eurovita).
Intr-o luna de zile un astfel de program iti schimba mult in bine toleranta la stres intarindu-ti nervii. -
lenti,
inspiri adanc in timp ce te speli,gelul are un miros puternic.si,oricum,se spune ca dusul in sine e f relaxant.eu cand sunt nervoasa,imi fac un dus.practic,cand foloseam gel antistres,ieseam din baie f relaxata,cascam intr-una.aveam creierul relaxat,cum se spune.poti sa incerci daca vrei.pa -
Draga lenti si eu sunt cam in aceeasi situatie, ba chiar am inceput sa fac extrasistole, am chemat salvarea. am facut analize au iesit ok, mai am sa le fac pe cele de glanda, si sa mi fac un ekg de 24 de ore. Toaate astea din cauza stressului. Ai mare grija..impuneti sa nu ti mai pese asa de toate..eu iau acum Sedoclam care e tot naturist , mi a fost recomandat la un plafar. ai grija, ca eu nu prea am avut si acu ..iata ca ma caut la inima..de vreo luna de zile.
-
draga mea,daca nu vei reusi sa te 'remontezi' cu nici un remediu recomandat de prietenele noastre ,te sfatuiesc sa incerci XEROXAT ,nu este foarte ieftin ,de aceea va trebui sa ajungi totusi la doctor sa-ti faca reteta ,dar macar stii ce trebuie sa ceri.acum iti voi explica in cateva cuvinte ce efect va avaea asupra ta.in primul rand devii mult mai calma ,pasiva,linistita sufletste ,vesela,plina de energie practica si foarte echilibrata emotional si in al 2 lea rand vei slabi reduce foarte mult apetitul.iti urez multa sanatate si sa ne auzim cu bine. bafta