dati-mi niste idei,va rog, in afara de foitele chinezesti de care stiu deja.Nu mai vreau pastile pt ca m-am ingrasat si nu vreau sa ajung in sit in care sa nu mai pot da jos.Pls
Ovulele sunt foarte bune. Eu folosesc de vreun an si sunt multumita. Se gasesc la orice farmacie. Sau mai exista varianta crema (cu aplicator). Ambele marca Farmadex parca.
Foarte bune ovulele Pharmatex (mi s-au parut mai usor de folosit decat crema)! Dar aveti grija ca se topesc la caldura, asa k vara trebuie tinute in frigider!
Pharmatex, corect! Poti incerca mai intai ovulele (ai avantajul ca poti cumpara 1-2 buc de test) si daca nu te simti bine (la aplicare de ex.) incearca un tub de crema cu aplicator. Bafta!
Fetelor, contraceptivele locale ofera o siguranta de 60%... Nu se recomanda folosirea lor ca unica metoda contraceptiva! Eu am o cunostiinta care a ramas insarcinata folosind metodata asta si ea este si bolnava. Medicul i-a spus ca are sanse minime sa ramana insarcinata... Fiti vigilente!!
Boracha, depinde cum si daca stii sa le folosesti. Eu personal oricum le folosesc combinat cu calendarul (adica ovule in prima si ultima saptamana, abstinenta intre + teste de ovulatie ocazional).