fratiorul meu...
-
15 Mai 2006, 12:340 0buna eve-lor!!!fratele meu a fost operat la 3 ani de fimoza si acuma are 9 ani.in acesti ani nu am mai fost cu el al control am tot amanat.insa vroiam sa va intreb dc baietelul cuiva a mai trecut prin asa ceva ptr k el vine de la scoala deprimat suparat k colegii lui au barbatia mai mare dc a lui si nu ia crescut dc f f putin.nu am avzut nici un progres bun,bine k nici nu am asteptam la cine stie ce dimensiuni spectaculoase.ah si vroiam sa va intreb cum se numeste acest medic la care ar trebui sa merg cu el cu aceasta specializare?cnd la operat a mers mama cu el si cum ea nu e voi merge eu...sper sa ma descurc...desi si mie imi e jena un pic k e vb de ceva masculin...iar eu...in fine...totul eptr sanatatea lui...poop:*
-
15 Mai 2006, 13:35eu zic sa mergi la pediatrul la care e inscris fratele tau... el iti va da trimitere si te va sfatui unde sa mergi
-
15 Mai 2006, 14:55Si al meu a fost operat la 1 an si 2 luni de fimoza.Dar nu cred ca mai merg cu el..ca am citit pe un site despre asta si m-am ingrozit.poti cere parerea unui urolog , si al meu are putulica cam mica dar nu are decat 1 an si 9 luni, mai astept un pic..sa vedem.
www.circumcizia.org -
15 Mai 2006, 16:37pentru asa ceva trebuie sa mergeti ori la pediatru ori al urolog. dupa cum au zis fetele, n-are legatura cu dimensiunea. mai tarziu in schimb s-ar putea sa ii fie foarte greu, din cauza durerii, sa intretina relatii sexuale. oricum, e ceva ce se poate rezolva usor. nu e chiar atat de grav.