anexita cronica
-
15 Mai 2006, 01:370 0Stie cineva ceva despre asta?
Am fost diagnosticata cu anexita cronica. Am dureri mari in abdomen si in urma unei consultatii la medicul ginecolog si bineanteles ecografie, asta mi s-a spus ca am.
Anul trecut am ajuns la spital la Colentina cu aceleasi dureri groaznice, mi sa spus ca este apendicita.M-au operat la urgenta si acum durerile au aparut iar.
Nu stiu ce sa mai cred. Daca nu le spuneam ca am scos si apendicita, doctorii nu-si dadeau seama nici acum ce am. -
15 Mai 2006, 12:08Buna! Fi sigura ca asta ai! Intreaba mai multi doctori, cere mai multe opinii. Racelile la ovare netratate duc la anexita cronica. Pt asta trebuie facut neaparat tratament, nu e de gluma deloc, se poate ajunge chiar la infertilitate, asa ca ocupa-te neaparat de problema ta. Eu pt anexita am facut tratament cu polidin, antiinflamatoare si antibiotice, asa ca fa bine si cauta un ginecolog bun ca sa iti dea un tratament. Nu vreau sa te sperii, dar nu mai sta pe ganduri, ca nu-i de joaca.
Roxi. -
26 Mai 2006, 01:17NU TE MAI SPERIA DEGEABA SI TE LUA DUPA TOATA LUMEA EU AM AVUT ANEXITA CRONICA ACU 10 ANI NU STIAM DAR AM AFLAT LA PIERDEREA UNEI SARCINI SI AM STAT O LUNA IN SPITAL PE PENICILINE GENTAMICINE SI MOLDAMINE FACUSEM SI INFECTIE SI DR AU ZIS CA MA TRATASEM.IAR ACU CAND DOREAM UN BEBE NU MAI REUSEAM DUPA O GROAZA DE TRATAMENTE SI INVESTIGATII AM AJUNS SA AFLU CA AM TROMPELE INFUNDATE.AM INCERCAT SA LE DESFUND CU HSG DAR FARA REZULTAT.ACU SUNT PROGRAMATA PT LAPAROSCOPIE.ASTA E FETELE DIN ROMANIE 1 LA MIE TOATE SUFERA DE BOLI PELVIENE DIN CAUZA FRIGULUI,CLIMEI,MUNCII IN CONDITII NEADEVATE LIPSA DE BANI INFECTIILOR AJUNGAND LA STERILITATE.IAR CU DR TREB SA AI BANI CA SA GASESTI UNUL BUN ADICA SA-SI FACA TREABA SI PUTIN NOROC.ACU DEPINDE DE ORGANISMUL FIECAREIA.EU ITI DORESC INSANATOSIRE GRABNICA SI SA SCAPI DE DURERILE ANEXITEI PT TOTDEAUNA CA SUNT GROAZNICE.