Salutari din Rheinfelden cu o rugaminte

•  
    • 3 mesaje
    14 Mai 2006, 17:57
    0 0
    Dragii mei,

ma bucur tare mult ca am gasit un forum cu care mai pot contacta oameni din tara.

nascuta sint in sibiu si sint in germania de mai multi an de zile...in fine

problema pentru care scriu aici este urmatoarea:

mama mea a venit in germania de 4 ani de zile, are periarterita nodoasa si efectiv de cind s-au schombat reformele de sanatate aici nu mai este tratata cum trebuie.prin faptul ca este asigurata la stat, pur si simplu nu o mai baga nimeni in seama cu durerile pe care le are....am schimbat deja al treilea medic si degeaba.cu cel mai mare drag as aduce-o in romania pentru tratament dar nu rezista la asa drum lung...

problema este urmatoarea: i-ar trebui un tratament de trei fiole de diprophos cara i-ar da liniste o perioada mai lunga de timp dar aici nici un medic nu vrea sa.i prescrie printre altele din cauza efectelor nedorite care ar aparea.mama nu a mai facut tratament cu diprophos de cel putin cinci an deci ar fi chiar timpul potrivit ca sa se puna iarasi pe picioare.....

ultima data cind am fost la medic va spun sincer ca nici nu a mai fost bagata in seama.singura intrebare pe care i-a pus.o medicul a fost: ce mai asteptati de la viata...aceasta intrebare m-a deranjat extrem de tare mai ales pentru faptul ce ea nur are decit 61 de ani, deci o virsta la care s-ar mai putea pune pe picioare cit de cit....cärui om ii place sa stea numai in casa sa nu poata face nimica....?!

m-as bucura tare mult daca mi-ar putea raspunde careva, si m-as bucura extrem de mult pentru trei fiole contra cost bine inteles...

va raman indatorata si cu multe salutari din oraselul Rheinfelden si drag salutari la toti romanii

Christine Glowania

ps.adresa mea este ozn6899@yahoo.de si m-as bucura de scrisori))
  •  
    • 326 mesaje
    15 Mai 2006, 12:02
    0 0
    Imi pare rau pentru problemele astea...Deci nu numai in Romania... Oricum, in legatura cu medicamentele nu te pot ajuta, am inteles ca si in romania s-a trecut strict pe reteta(acum o luna). Totusi, intereseaza-te de un tratament pe baza de magnetoterapie(nu ma refer la bijuterii magnetice!), la un centru de fizioterapie. Stiu ca tratamenele au rezultate bune si sunt foarte bine tolerate de care persoanele in varsta, imbunatatindu-le si starea generala.
    Sau cauta daca se gasesc pe acolo aparate pentru magnetoterapie de uz personal.
    In plus, nu sant efecte secundare!
    Multa sanatate!
  •  
    • 1198 mesaje
    15 Mai 2006, 12:18
    0 0
    Ti-am timis un mail pe YAHOO.
  •  
    • 3 mesaje
    15 Mai 2006, 14:46
    0 0
    mamei mele ii este contraindicata fizioterapia,asa ca imi pare rau

apropos cu medicii aici e mai rau ca in romania,pe bune...asta este nu ai bani de asigurare particulara potzi sa mori mai ales daca zici ca vii dintr-o tzara straina germaniei...primul lucru care tzi se spune este ca ai dor de casa s9i cu asta se spala pe miini...nu mai zic nimica
  •  
    • 1022 mesaje
    16 Mai 2006, 14:20
    0 0
    iti dau o idee, daca ai ceva rude aici si pot merge la medic sa scrie o reteta chiar daca e necompensata sa o scoata si sa iti trimita!
  •  
    • 3 mesaje
    16 Mai 2006, 17:40
    0 0
    tocmai de aceea am indraznit sa scriu aici pentru ca numai am pe nimeni in romania

in orice caz multumesc celor care mi.au promis ca ma ajuta.va pup cu drag