vreau sa slabesc, va rog sa ma ajutati!
-
0 0buna, ma numesc irina si am 52 ani, va rog sa imi dati citeva sfaturi pentru a slabi...citeva retete.va rog sa nu ocoliti mesajul meu.va pup
-
Ai foarte mare grija, ca poti obtine silueta dorita, dar poti risca sa-ti pierzi sanatatea! Singurele sfaturi pe care le-as da ar fi: fa miscare multa (Macar plimbari), fa sedinte de reflexoterapie, masaj, bea 2L apa pe zi,mananca multe legume(mai ales ceapa, telina, varza, morcovi...), mere, citrice si numai ca vei slabi ci te vei simti tanara! Nu manca niciodata fructe dupa masa!
-
buna!o prietena a folosit tratament pe baza de aloe vera impreuna cu obautura care contine18 aminoacizi,fier seleniu,crom iod ,fibre solubile si insolubile,vit.a si e si a dat jos 6kg. in 9 zile fara nici un fel de probleme deoarece aceasta bautura cu gust de cacao prin continutul ei asiguravit.,mineralele,proteinele si carbohidratii care organismul si le ia din mancare.daca doresti mai multe informatii scrieti-mi pe e-mail eva
-
Draga mea,asta,e visul nostru al tuturor...Eu,nu cred in curele de slabit.Nu am auzit de nimeni care sa slabeasca fara sa puna dublu la loc!Si chiar daca ma va contrazice cineva,ai voi raspunde ca exceptiile nu confirma regula si cu o floare nu se face primavara.Cei care au reusit sa slabeasca si-au rezolvat fara sa vrea sau fara sa stie,anumite probleme de sanatate.Asa ca,eu,sunt de parere sa incepi,astfel:
1.Fa-ti toate analizele de baza si asigura-te ca stai "ok"cu intregul sistem digestiv si cu sistemul circulator.Verifica-ti starea tiroidei...si nivelul colesterolului.
2.Renunta la carnea rosie,consuma moderat peste si pui.In rest,MANINCA NORMAL.
3.NU TE INFOMETA!Consuma legume proaspete din belsug;fa-ti un obicei din a le "rontai"de cite ori simti foame.
4.Consuma multe ciorbe de legume in care sa pui din belsug si papadie(planta).
5.Consuma multe lichide,de preferat apa,minim 1,5 litri pe zi.
6.Alearga dupa tranvai,masina, danseaza si fa miscare pe muzica de cite ori ai ocazia.
7.Nu-ti face din slabit,o obsesie;asta,iti va provoca stres,nervozitate si iti va deregla intregul organism,in special...rinichii,ba,te poti si constipa...
8.Cumpara-ti "elixir de soc"si ceai verde si fa o cura periodic de cel putin o luna...(vei gasi indicatii in prospectul produsului).
In linii mari,cam atit...simplu,natural...totul,e o problema de metabolism,adica,de sanatate!Mi se pare stresant si ridicol sa-mi fac viata un sir de interdictii cu satisfactii temporale.
Eu,am slabit 7 kg in doua luni,renuntind la carne...si consumind soc si ceai verde.Atentie,insa daca ai stomacul sensibil...faci contract cu...buda!
Incearca...si da-ne de stire!Succes! -
Ceaiurile diuretice si laxative sunt o mare pacaleala. Nu fac altceva decat sa deshidrateze si sa epuizeze...
Maica-mea a ajuns la medic dupa o "cura" de-asta de ceaiuri, care-o adusese intr-un hal fara de hal, abia se mai tinea pe picioare, credea ca s-a imbolnavit de inima... Diagnostic: anemie. Pentru mama, care-i o persoana de 85 de kile la 1,60 m inaltime, a fost o mare surpriza... dar a renuntat la ceiurile alea, a luat vitaminele si mineralele prescrise de medic, a reinceput sa manance si uite-asa s-a pus pe picioare.
A concluzionat, in cele din urma, ca metoda cea mai sigura si sanatoasa pentru a slabi este: miscare cat mai multa si mancare in cantitati moderate.