Am racit la ovare!HELP!

•  
    • 8901 mesaje
    12 Mai 2006, 20:31
    7 1
    Ieri m-a prins o ploaie ingrozitoare si m-am udat rau la picioare.Astazi simt ca mor de durere de ovare.Cum sa tratez?Please va rog sa-mi dati o solutie!
  •  
    • 2209 mesaje
    13 Mai 2006, 01:06
    4 2
    Pune apa la clocotit intr-o oala. Cand e fierbinte (dar sa nu fiarba) pune-o intr-o sticla de plastic de 2 l. Pune-te in pat si pune sticla cu apa calda intre picioare. Stai cu ea intre picioare cateva ore...ideal ar fii sa dormi. Cand te trezesti, nu at trebui sa te mai doara. Daca durerea persista, repeta operatiunea! Multa sanatate!
  •  
    • 1272 mesaje
    13 Mai 2006, 08:11
    3 1
    sau poti face bai fierbinti in care adaugi o mana de sare.
  •  
    • 1198 mesaje
    13 Mai 2006, 09:19
    2 1
    Sau poti sa iti pui un supozitor cu diclofenac sau ketonal. Nu e chiar placut, dar trece foarte repede durerea.
  •  
    • 8901 mesaje
    13 Mai 2006, 09:32
    6 0
    Nu mi-a trecut durerea!Ce ma fac?Sa iau antibiotice?De care?
  •  
    • 8901 mesaje
    13 Mai 2006, 09:44
    2 3
    Voiam sa va intreb daca aceasta raceala la ovare are vreo denumire stiintifica?
  •  
    • 1198 mesaje
    13 Mai 2006, 09:50
    0 0
    Ai incercat cu supozitor cum ti-am spus? Antibiotice nu poti lua "dupa ureche", incearca cu niste calmante, iar luni mergi la medic. Cele mai bune calmante sunt, cum ti-am spus supozitoarele, actioneaza cel mai repede si nici nu "stresezi" stomacul sau ficatul cu ele. Du-te la farmacie, sau trimite pe cineva sa iti cumpere.

Sanatate!
    Roxi.
  •  
    • 186 mesaje
    13 Mai 2006, 12:34
    3 2
    Raceala la ovare se numeste ANEXITA. Se trateaza cu antibiotice ...si numai cele recomandate de medicul ginecolog. Pana luni cand trebuie sa te duci obligatoriu la medic foloseste supozitoarele :Indometacin sau Ketonal...si sticla cu apa calda pe burta, eventual poti sa iei si NOSPA.
    Chiar daca iti trec durerile sa te duci la un control...Eu am facut ANEXITA BILATERALA CRONICA...si nu mai scap de ea toata viata. Si vara stau prin casa cu sosete si papuci.Acum un an cand mi-a murit mama am stat pe gerurile alea crunte (-30 grade in februarie)nu mai afara in curte(asta e!) si din anexita mea am facut chist la ovarul drept de care am capat numai cu tratament naturist evident asociat cu tratament medicamenos recomandat numai de medicul ginecolog.
    Aceasta anexita am facut-o tot de la o ploaie..acum...15 ani... si n am bagat-o in seama cam 2 ani cand a devenit cronica si mi s-a spus ca nu voi mai avea copiii (aveam deja unul).Si asa a fost, timp de 3 ani m-am chinuit sa mai raman insarcinata si abia am reusit ... pierdeam sarcinile in prima luna, iar ca sa tin sarcina am stat din 9 luni, 7 la pat ...
    Nu vreau sa te sperii dar vreau sa nu patesti ca mine. Daca o tratezi la timp si asa cum trebuie totul o sa fie bine si fara consecinte...
    Ma rog sa scapi de durerile alea ingrozitoare si sa te faci bine.
    Te pup, Elly
  •  
    • 290 mesaje
    14 Mai 2006, 04:37
    2 2
    anexita se poate trata si cu tratament naturist,daca doresti sa vezi si parerile altor eve intra pe topicul cu tratamente cu aloe vera si sa stii ca si eu am folosit si sunt intr-adevar minunate.dacadoresti putem discuta la infinit pe aceasta tema
  •  
    • 127 mesaje
    14 Mai 2006, 06:42
    0 0
    Pt.o solutie urgenta eu te sfatuiesc sa-ti pui musetel la fiert intr-o oala mare apoi versi totul intr-un lighean mare .Te pui cu fundul peste(ai grija sa nu te arzi,nu atingi apa fiindca e clocotita),deci doar stai cu fundul deasupra infasurata in prosoape de baie groase,daca simti ca arde mai scoti din prosoape insa nu lasi sa intre aer prea rece.Stai acolo cat rezisti tu,o sa te inrosesti putin,apoi imediat sa ai haine groase pregatite,te stergi si te bagi in pat si stai la pat cel putin 2 ore.Eu am invatat trucul asta de ani de zile de la o tiganca de cort si a functionat intotdeauna.Eu am anexista cronica de peste 14 ani si am probleme la cea mai mica adiere de vant.Deseori ma tratez cu asta in afara cazurilor cand racesc zdravan si ma duc direct la urgente.Si te sfatuiesc sa-ti faci tratament,e o boala groanica,da sensibilitate si sterilitate.
    Numai sanatate.