zgomote in urechi
-
0 0Evelor, am si eu o problema de sanatate. Am un zgomot continuu in urechea dreapta. Ca un furnal. Stie cineva ce poate fi? Multumesc!
-
mi s-a intamplat si mie o data sa am un zgomot ciudat in ureche si am avut ameteli vreo ora de simteam ca se prabuseste totul peste mine
dupa investigatii la tot felul de medici concluzia a fost ca am un sindrom vertiginos
am luat stugeron si betaserc timp de 3 luni
mi se mai intampla si acum dar de intensitate mult mai mica
Sanatate! -
stiu pe cineva care pt. zgomote in urechi ia ginkgo biloba (prescrisa de medic)...
"Extractul de Ginkgo contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare), are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, precum si in combaterea migrenelor. Se poate utiliza cu succes in bolile alergice, astm, boala Alzheimer si in unele afectiuni cardiovasculare. Are efect antitrombotic si normalizeaza tensiunea arteriala. Se poate utiliza eficient in tratamentul bolilor renale si hepatice, bolilor inflamatorii, impotentei, tulburarilor de auz (tinitus, presbiacuzia), tulburirilor de vedere, a ametelilor (crizelor vertiginoase). Intensifica utilizarea glucozei in organism si din aceasta cauza poate fi util in tratamentul diabetului." -
Sotul meu are si el un tiuit in urechi,dar acesta a aparut dupa niste lucrari dentare.Pe partea cu pricina nu a avut masele timp indelungat, dupa ce si le-a pus a aparut acest tinnitus.Explicatia ar fi modificarea pozitiei mandibulei, dar poate fi si o deficienta de circulatie. Am auzit oameni care stau de ani buni cu acest zgomot in urechi, dar cred ca este foarte neplacut.