zgomote in urechi

•  
    • 79 mesaje
    12 Mai 2006, 10:04
    0 0
    Evelor, am si eu o problema de sanatate. Am un zgomot continuu in urechea dreapta. Ca un furnal. Stie cineva ce poate fi? Multumesc!
  •  
    • 601 mesaje
    12 Mai 2006, 10:22
    0 0
    Sunt diagnosticata cu "tinnitus" cronic(il am de 7 ani) pe fondul unei insuficiente circulatorii cerebrale, deci sunt destul de "informata" in domeniu (din pacate fara rost). Poate sa insemne mai multe lucruri. Daca vrei, scrie-mi un PM.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tinnitus
  •  
    • 64 mesaje
    12 Mai 2006, 18:44
    0 0
    Pot fi date si de o crestere a tensiunii arteriale sau cand tensiunea oscileaza. Ar fi bine daca ai pe cineva care sa iti ia tensiunea.
  •  
    • 130 mesaje
    12 Mai 2006, 20:06
    0 0
    mi s-a intamplat si mie o data sa am un zgomot ciudat in ureche si am avut ameteli vreo ora de simteam ca se prabuseste totul peste mine
    dupa investigatii la tot felul de medici concluzia a fost ca am un sindrom vertiginos
    am luat stugeron si betaserc timp de 3 luni
    mi se mai intampla si acum dar de intensitate mult mai mica
    Sanatate!
  •  
    • 1051 mesaje
    12 Mai 2006, 20:37
    0 0
    stiu pe cineva care pt. zgomote in urechi ia ginkgo biloba (prescrisa de medic)...

"Extractul de Ginkgo contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare), are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, precum si in combaterea migrenelor. Se poate utiliza cu succes in bolile alergice, astm, boala Alzheimer si in unele afectiuni cardiovasculare. Are efect antitrombotic si normalizeaza tensiunea arteriala. Se poate utiliza eficient in tratamentul bolilor renale si hepatice, bolilor inflamatorii, impotentei, tulburarilor de auz (tinitus, presbiacuzia), tulburirilor de vedere, a ametelilor (crizelor vertiginoase). Intensifica utilizarea glucozei in organism si din aceasta cauza poate fi util in tratamentul diabetului."
  •  
    • 37 mesaje
    13 Mai 2006, 09:23
    0 0
    Evelor cu tinitus, incercati lecitina si leacul popular "calcatul apei reci" (haideti la mare in mai-iunie!)
  •  
    • 215 mesaje
    14 Mai 2006, 16:25
    0 0
    Zgomotele in urechi sunt date de probleme ale circulatiei cerebrale, care se rezolva f bine prin utilizarea regulata si timp mai indelungat a extractului de Gingo Biloba,singura problema fiind calitatea acestuia; nu toate produsele sunt de calitate.
  •  
    • 79 mesaje
    15 Mai 2006, 14:00
    0 0
    Multumesc Evelor! M-ati determinat sa vad in mod serios de sanatate. Toate cele bune pentru voi si cei dragi voua!
  •  
    • 97 mesaje
    11 Sep 2006, 02:27
    0 0
    Sotul meu are si el un tiuit in urechi,dar acesta a aparut dupa niste lucrari dentare.Pe partea cu pricina nu a avut masele timp indelungat, dupa ce si le-a pus a aparut acest tinnitus.Explicatia ar fi modificarea pozitiei mandibulei, dar poate fi si o deficienta de circulatie. Am auzit oameni care stau de ani buni cu acest zgomot in urechi, dar cred ca este foarte neplacut.
  •  
    • 1555 mesaje
    11 Sep 2006, 09:32
    0 0
    s'ar putea sa fie de la tensiune, o ipoteza decat, variatii ale tensiunii, mie asta mi'a zis doctorul cand am avut problema asta