Caut un dentist FOARTE BUN in Buc :)!!!!

•  
    • 1708 mesaje
    3 Dec 2002, 23:40
    0 0
    Totul e spus in titlu !!

Deci, fetelor, astept recomandarile voastre si va multumesc anticipat !

angelito
  •  
    • 130 mesaje
    4 Dec 2002, 13:08
    0 0
    Eu ti-o recomand pe "mama fricosilor" o doctorita tanara, rabdatoare si nu accepta bani (la sfarsitul lucrarii i-am dat un cadou, iar la consultatii mergeam doar cu cate un pachet de tigari, de regula Kent, dar fumeaza orice). Nu este cabinet particular iar plata se face si in rate. Eu am avut probleme serioase de demineralizare la 8 dinti si a lucrat extra! Sunt si cele mai mici preturi, nu stai la coada dar primeste noi clienti dupa sarbatori. Acum fetita mea are luni programare pentru carii si merge singura, nu cu mama de mana.
    CHIRITA ANCA cabinetul 8, Policlinica stomatologica la Lizeanu. Pe partea cu Bingo (cinema Melodia) mergi un pic inspre spitalul Colentina dar nu ajungi tocmai la spital, imediat dupa blocul cu Bingo, vezi la parterul urmatorului bloc.
    Programul este luni si miercuri dupa masa, marti si joi dimineata, vinerea nu este (temporar). Eu cand am facut tratamentul era luni, miercuri si vineri dupa masa. Imi pare rau ca nu gasesc acum numarul de telefon dar o sa ti-l dau. SUCCES!
  •  
    • 44 mesaje
    5 Dec 2002, 15:07
    0 0
    eu iti recomand o doctorita super,unde nu o sa simti nici ca se lucreaza la tine in gura,si face numai lucrari de foarte buna calitate. are cabinet pe splaiul unirii,preturi medii,eu mi am facut lucrare de portelan la dintii din fata,si a iesit super.daca te intereseaza iti dau nr de tel ca numai cu recomandare se poate ajunge la ea.
  •  
    • 151 mesaje
    9 Dec 2002, 13:27
    0 0
    Draga Joky,
    Te rog mult de tot sa-mi dai mai multe amanunte in legatura cu respectivul cabinet de pe Splai. Unde este concret(un punct de reper, eventual), care este numele doctorului, ce program are, amanunte de genul asta!
    Caut de multa vreme asa ceva si cred ca ma poti ajuta sa gasesc in sfarsit ce cautam!
    Multumesc anticipat si astept cu mare interes raspunsul tau!
    Pupici,
    Mirela
  •  
    • 1708 mesaje
    21 Dec 2002, 11:22
    0 0
    Multmumesc de raspunsuri, fetelor , sunteti tare dragute! Ramane acum doar sa ma hotarasc...

Si mama merge la un cabinet pe Splaiul Unirii, poate o fi vorba de acelasi?! Dar nu e chiar f multumita...