cunoaste cineva vreun tratament bun pt toate astea?eu le-am avut pe fiecare pe rand, nu mai stiu ce sa ma fac, m-am saturat.Fiecare medic cu tratamentul lui,toti niste.... apropos, un medic bun orl-ist? sau homeopat? multumesc, astept raspuns
Dupa lungi "impachetari" la cap cu bitter suedez(care au dat roade), sedinte cu ionizari, unde scurte, antibiotice, am renunat la ideea de-a mai face un tratament:am facut operatie!NU PUNCTIE!operatie!am facut-o anul trecut in septembrie si pana acum sunt super ok!
pe baiatul meu l-am operat de mastoidita colestomatoasa.ce operatie ai facut?acum esti bine?lui i-a mai curs urechea operata pentru ca tot i-a mai curs nasul si o parte se scurge in ureche.stii unde pot gasi dopuri cu silicon pentru ureche?astept mesaj
vio08 la farmacie nu au?Mai incearca la magazinele...imi scapa denumirea corecta...unde se vind bormasini,cuie,ciocane...tot felul de chitibusuri pt.casa dar nu numai.La noi se mai gasesc si in astfel de magazine.
buna.am cautat in farmacii,inclusiv la bucuresti.la noi in slatina nimeni nu are asa ceva doar dopuri antiacustice.vreau sa caut la magazinele cu profil sportiv-natatie dar la noi nu este un astfel de magazin.
Nu stiu daca esti deschisa la asa ceva, dar in paralel cu un tratament homeopat sau alopat, poti incerca niste sedinte de bioenergie. O colega de-a mea s-a tratat de sinuzita cu asa ceva. Ea a fost multumita. Iti putem recomanda pe cineva de incredere, daca te intereseaza. Multa sanatate!!!!
katia n-am primit nici un e-mail dar fiindca esti din buc. te rog daca doresti sa lasi id. de mess,al meu e tot vyo_1968 sau da-mi un telefon.nr. meu e 0723261796