cure de slabire

•  
    • 3 mesaje
    3 Dec 2002, 22:44
    0 0
    A urmat cineva o cura de slabire dupa metoda REgimului disociat
  •  
    • 560 mesaje
    30 Ian 2003, 15:30
    0 0
    abia acum am vazut aceasta intrebare.
    nu este deloc nerecomandat sa mananci disociat, din contra acesta ar trebui sa fie un regim de viata deoarece cu cat amesteci mai multe alimente din diferite grupe alimentare cu atat organismul le digera mai greu.
    daca citesti mai mult, vei vedea ca tibetanii (care sunt singura specie ce mai traieste peste 100 ani, in procent mare) mananca la o masa un singur fel de aliment, nu de mancare cum mancam noi ciorbe....
    succes
    by by
  •  
    • 80 mesaje
    1 Feb 2003, 13:18
    0 0
    este cea mai mare aiureala pe care am auzit-o vreodata!!!!!

regimul disociat nu deregleaza organismul!

este foarte indicat sa urmezi cat mai mult metodele regimului disociat! daca ai nevoie de sfaturi cu privire la acest lucru... let me know, ok?
  •  
    • 560 mesaje
    12 Feb 2003, 10:16
    0 0
    draga t_bia, eu vreau mai multe detalii despre regimul disociat, cam la cat timp se repeta sau este f.bine sa fie un mod de viata permanent...

by by
    astept raspunsul tau
  •  
    • 80 mesaje
    15 Feb 2003, 12:54
    0 0
    eu ce iti pot spune este din proprie experienta. Am adoptat metoda regimului disociat cand (dupa ce am renuntat la cariera de manechin - ani in care a trebuit tot timpul sa am grija ce mananc) am inceput sa maninc foarte mult - si destul de aiurea. In urma acestui lucru, in 3 luni m-am ingrasat de la 51 kg pana la 68 kg. era groaznic de mult. am fost asa cam 6 luni. Pe urma, la indemnul unei prietene mele care este nutritionista, am inceput acest regim. Nu e prea corect spus regim, pentru ca, de fapt, mananci tot felul de alimente. Mananci orice, insa in anumite combinatii. Am chiar o carte dupa care eu m-am ghidat si daca vrei ti-o pot copia si trimite si tie prin posta (numai sa-mi dai adresa). Si cu ajutorul acestui regim disociat, in mai putin de 2 luni, am ajuns din nou la greutatea mea normala (la 54 kg), fara sa fi facut foame macar o clipa. De atunci mananc foarte mult (de 2 ani de cand am tinut acest regim) si nu pot spune ca respect cu totul acest regim (insa am putina grija la combinatiile de alimente) si nu m-am mai ingrasat deloc. Dar vreau sa-ti spun ca acum mananc de 4 sau 5 ori pe zi (masa completa cu aperitiv, supa, felul doi si desert). Nu tin cont de ora din noapte la care mananc (ultima masa este de obicei pe la 2 noaptea). Si fiecare masa este consistenta (nu este putin deloc si ba mai mult, prietenul meu fiind egiptean, fac multa mancare de-a lor care nu este tocmai pentru cura de slabire ). Dar ce-ti pot spune este ca mi s-a schimbat complet metabolismul si nu mai stiu ce inseamna sa-mi fac probleme ca mananc ceva.
  •  
    • 14 mesaje
    5 Mar 2003, 22:26
    0 0
    salutare t_bia!eu am 23 de ani,1.67 si 54-55(?)kg.stiu ca nu sunt multe kg,dar am avut 50,greutate la care ma simteam f bine.diferenta aceasta am luat-o in timp(3 ani)dar nu s-a depus in mod uniform,ci mai mult pe coapse,fund,burta.stiu ca remediul este aerobicul,la care o sa si apelez,dar as vrea sa incep un regim echilibrat de hrana.as vrea sa-mi dai si mie niste detalii referitoare la regimul de care vorbesti de schimbare a metabolismului.multumesc anticipat!
  •  
    • 35 mesaje
    10 Mar 2003, 14:50
    0 0
    Buna,

Ma numesc Cristina, am 24 ani si 55 kg. Desi merg la fitness de 2 - 3 ori pe saptamana, cate 2 ore, nu am reusit sa gasesc un mod de viata corect in privinta alimentatiei. Am inteles din mesajul postat de tine ca ai o carte interesanta. Poti sa-mi spui ceva despre ea sau poti sa o scanezi si sa o trimiti prin mail? Macar ceea ce consideri ca este mai important, ca de exemplu combinatiile de alimente. Eu sunt o dependenta de dulciuri si, desi nu mananc multe, nu ma pot lipsi de ele. Poate ma poti ajuta.
    Adresa mea de mail este: cristiperdun@yahoo.com.

Multumesc anticipat.
  •  
    • 1208 mesaje
    11 Mar 2003, 07:41
    0 0
    t-bia sunt si eu foarte interesata de asa zisul regim disociat. Te rog frumos sa-mi trimiti si mie cateva combinatii de alimente pt. ca eu pana acum in orice regim tinut am facut foamea si am devenit anemica. Poti folosi adresa de pe eva : pufyca@eva.ro Multam' fain!
  •  
    • 560 mesaje
    11 Mar 2003, 10:48
    0 0
    waw t_bia ce vesti ne dai.
    as vrea si eu sa primesc aceste detalii.
    ti-am trimis un privat.
    multumesc anticipat.
  •  
    • 560 mesaje
    11 Mar 2003, 12:48
    0 0
    daca nu primesti privatul sa ma anunti / mi-a dat o eroare.
    oricum eu sunt din bucuresti si iti pot plati la destinatie costul transportului, sau daca imi spui cum se numeste crtea si de cine este scrisa - sa mi-o cumpar....
    sa nu ma uiti, sunt super interesata...cine nu vrea sa manance fara sa se ingrase si in plus regulile alimentare in fluenteaza foarte mult starea sanatatii.
    multumesc anticipat
  •  
    • 1 mesaje
    2 Mai 2003, 19:45
    0 0
    Draga mea si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cum ai fost tu.Am avut 50 de kg si acum, dupa ce am mancat ca o sparta, am 65.SUNT COMPLET DISPERATA .Deja am inceput sa ma departez de prieteni datorita acestui complex.te rog da-mi si mie dieta.
    si eu m-am ingrasat tot cam in sase luni.
    adresa de mailianatrifan02@yahoo.com
  •  
    • 4 mesaje
    3 Mai 2003, 08:58
    0 0
    Ma numesc Cristina,am citit ce ai scris si as vrea si eu sa stiu mai multe despre rgimul pe care il tii.Eu nu prea pot tine cure de slabire;am avut anemie si inca imi revin greu ,iau foarte multe vitamine care imi fac pofta de mancare .Nu stiu ce sa fac sa nu mai iau in greutate.Daca poti spune-mi si mie mai multe.Sanatate!
  •  
    • 4 mesaje
    3 Mai 2003, 22:59
    0 0
    Te rog mult scrie-mi si mie, cateva combinatii din regimul acesta disociat, si daca ai timp mai multe detalii. Multumesc mult!
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2003, 14:53
    0 0
    Suna ca un vis? Chiar se poate asa ceva? As vrea si eu cartea de care vorbesti, sau macar cateva sfaturi daca imi poti da pe adresa ANCAV@eva.ro.
    Multumesc anticipat!
  •  
    • 128 mesaje
    6 Mai 2003, 10:25
    0 0
    Dragele mele, cred ca ceea ce cautati este cartea editurii FORUM.
    Autorul MICHEL MONTIGNAC
    Titlul "MA HRANESC DECI SLABESC
    -REGIMUL DISOCIAT"

Costa 60 de mii si se gaseste pe la tarabele cu carti.Eu am luat-o de la tarabele cu carti de la Obor, acelea de langa McDonalds.
    Sper ca v-am putut ajuta!
  •  
    • 12 mesaje
    7 Mai 2003, 09:39
    0 0
    pentru t_bia! in cazul in care vezi acest mesaj te rog mult,mult, de tot spune-mi cum se numeste cartea despre regimul disociat de care pomeneai!multumesc!
  •  
    • 33 mesaje
    7 Mai 2003, 11:12
    0 0
    Cartea despre care vorbea t_bia cred ca este cea amintita mai sus, am citit-o si eu si o recomand... am si urmat multe din sfaturile scrise acolo. Sunt niste reguli de baza in alimentatie, multe dintre ele fiind bune si pentru cei care vor sa se alimenteze corect, nu neaparat sa slabeasca.
    Si, va atrag atentia, "regimul disociat" despre s-a tot vorbit mai ales la rubricile de cure de slabire si "retete miraculoase" nu este acela de a manca la o masa cartofi, la alta pui fiert si la alta orez! Nu, regim disociat este o notiune mai complexa, foarte inteligenta si pe care va recomand sa o cititi din cartea lui Michel Montignac (separarea glucidelor de lipide si proteine, in principiu). Mie cel putin mi-au prins bine acele sfaturi si pot sa spun ca intr-o luna am reusit sa scap de cateva kg. urmand aceste reguli, simple si eficiente.
    Va doresc si voua acelasi lucru!
  •  
    • 1 mesaje
    15 Mai 2003, 09:53
    0 0
    buna.as dori si eu aceasta reteta daca se poate.am cateva kg in plus si as vrea sa le dau jos dar nu stiu cum .asa ca mi-ar prinde bine o reteta de slabit.te rog mult sa-mi trimiti si mie aceasta reteta.mersi anticipat.adresa mea este: ella_ab@yahoo.com
  •  
    • 11 mesaje
    15 Iun 2003, 06:30
    0 0
    Buna fetelor !
    A folosit careva dintre voi produsele pentru scaderea in greutate " California - fitness " ? Si daca da, ati avut si rezultate ? Oare aceste produse sunt recunoscute de Ministerul Sanatatii ? Astept raspuns !
    Va multumesc.
  •  
    • 139 mesaje
    15 Iun 2003, 11:03
    0 0
    ella_ab, vezi, ca am scris eu toate regulile pe care trebuie sa le respecti în regimul disociat al lui Montignac.
    Le gasesti în subiectul "detalii despre regimul disociat" din domeniul Frumusete.
    Eu am reusit sa slabesc cu el 5kg într-o luna si jumatate, mîncînd mai mult ca înaite cînd nu reuseam sa slabesc deloc.