Va rog mult ajutor!
-
10 Mai 2006, 13:130 0Mi-am adus aminte de site-ul asta, poate exista cineva care ma poate ajuta.
Sunt la un training de 2 luni in alta localitate, este vorba de un job foarte bun la care nu vreau sa renuntz. Deci NU POT MERGE LA DOCTOR ACUM, va rog nu imi spuneti asta pentru ca imi e imposibil. De 4 ani de zile iau Rigevidon, in ultimele cateva luni nu mi-a venit niciodata ciclul cand trebuia. Din cauza stresului am mai uitat sa iau cate o pastila, insa mereu imi aduceam aminte cateva ore mai tarziu. Luna asta iar am uitat sa iau seara pastila si am luat-o a doua zi dimineatza, la diferentza de vreo 8 ore. Mi-a venit ciclul cu doua saptamani mai devreme, cand eram la jumatatea foliei, eu nu am intrerupt folia pentru ca stiu ca trebuie luata pana la capat. Menstruatzia aceasta care a aparut la doua saptamani a fost ciudata si m-a tzinut 8 zile, in a patra zi sangele a fost negru si "tare" iar ultimele 3 zile curgea doar dimineatza un cheag, apoi nimic. Am o secretzie vaginala de cand ma stiu alba si cam branzoasa in anumite perioade, alba si fara miros, nu ma deranjeaza in sensul ca nu am usturimi sau alt discomfort.
Credetzi ca pot fi bolnava ? sau este doar ceva pe fond hormonal pentru ca am luat aiurea pilulele ? -
10 Mai 2006, 13:49Cred ca e dereglare.Si eu iau Microgynon si am mai patit sa uit o pastila si am luat-o dimineata si am mai avut probleme sa imi vina ciclul aiurea, inainte cu o saptaman sa termin folia, si si tot asa am continuat pana cand trebuia sa fac pauza.
-
10 Mai 2006, 15:43Buna astea cred ca sunt lucruri cu care nu trebuie sa te joci;si in orice oras ai fi cred ca exista cabinete ginecologice , deci problema ta ar putea fi rezolvabila si repede si corect in urma unui control chiar daca nu este medicul tau .
Mult noroc. -
10 Mai 2006, 23:26Stai linistita nu este ceva de care sa iti faci griji,multe fete,femei a-u aceasta problema inclusiv eu(secretie vaginala)am facut multe tratamente nu a disparut,cit despre anticonceptionale am patit la fel...se va regla menstruatia daca le iei 2 luni regulat.problema este sa nu ramii insarcinata altceva grav nu se poate intimpla