Parul meu...
-
10 Mai 2006, 09:180 0Imi cade parul grozav!!!!
Are legatura cu faptul ca alaptez de 4 luni?
Ati patit asa ceva?
Tunsul e o solutie? -
10 Mai 2006, 09:41Da, si eu am patit la fel dupa nastere, in timp mi-am revenit. Ii poti spune si medicului tau de familie s-ar putea sa-ti recomande niste calciu sau vitamine.
-
10 Mai 2006, 10:17pt.gravidutza
Felicitari pt. bebe mamicutzo, sa-ti traiasca, sa fie sanatos sa te bucuri de el!
in legatura cu caderea parului, nu te stresa, se intampla dupa nastere deoarece organismul este slabit.
ar fi binevenita o tunsoare mai scurta insa asta nu rezolva problema, ai nevoie de niste remedii, am sa-ti scriu cateva.
si incearca sa te odihnesti atat cat se poate si evita stresul.
REMEDII impotriva caderii parului
Polenta 2 ( sirop )
Tonic capilar 2 in 1
Forcapil ( gelule )
Dermapin ( se frictioneaza radacina )
Drojdie de bere ( o lingurita la fiecare masa )
Iaurt ( un litru pe zi )
MASCA DE PAR
un galbenus de ou,
o fiola vitamina A,
trei linguri ulei de masline,
o sticluta ulei de ricin ( la plafar ),
zeama de la o jumatate de lamaie.
Se amesteca si se aplica pe parul uscat se lasa sa se actioneze 1-2 ore apoi se spala parul. Aceasta intareste radacina cat si firul de par.
Vitaminele sau suplimentele minerale grabesc regenerarea. Cele care au cantitati mari de zinc si seleniu.
o sa constati dupa o perioada cum vor creste fire noi de par.
multa sanatate, va pupik........ -
10 Mai 2006, 12:29gravidutza, felicitari pentru bebe

O solutzie foarte buna pentru caderea parului este lotziunea "FORTE" de la elmiplant. Itzi masezi pielea capului macar o data la doua zile, stai jumatate de ora asa, dupa care te speli pe par. Pentru mine a facut minuni, eu adunam par cu pumnul din cada cand faceam baie si imi era si mila sa ma pieptan. E cam 100 de mii si se gaseste la plafar si farmacie