Ajutor. Nu stiu ce am
-
0 0Buna Am o mare problema. Cred ca am racit grav la ovare. sunt curioasa daca mai are cineva simptomele mele: urinat frecvent insotzit de o senzatzie ciudata, dar nu usturime sau durere, mai mult o senzatzie de parca nu am mai urinat de 1 saptamana. ma doare cateodata jos in dreapta...nush' ce sa fac.
mie rushine sa ma duc la ginecolog..am fost la farmacie si mi s au dat niste supozitoare, dar senzatzia continua.
Daca imi putetzi spune mai multe amanunte...va rog. sunt din Buc si as vrea daca stitzi numele unor doctori femei numai, va rog. ms mult -
nu e grav...banuiesc ca ti-a dat antibiotice
dar mai sunt si alte metode:apa cit de multa sa elimini bacteria,suc de rachitele(cranberry)ori pastile de la magazine naturiste tot cu rachitele sau afine.In cazul ca au aparut usturimile,poti pune o lingurita de bicarbonat de sodiu in cana cu apa(calmeaza usturimea)
incearca,dupa fiecare contact sexual,sa urinezi(asta-i una dintre cauze care provoaca cistita...si atunci eviti "buba" prin eliminarea urinei.....ca prin frecare ,posibila bacterie urca la uretra....si trebuie s-o scoatem repede prin p.ipi)